Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet odpowiada na moje SMSy krótko i zwięźle. Denerwuje mnie

Polecane posty

Gość gość

Niby zarywa do mnie, sam zagaduje, piszsemy po kilka smsów dziennie ale zaczyna mnie wkurzac to ze ja się staram, odpisuję fajnie i z żartem i jeden sms to nie "tak" "nie" "być może" A on własnie w taki sposób ze mną "rozmawia" przez sms:-( No może nie aż tak tragicznie no ale niestety jego smsami jestem lekko rozczarowana bo sa takie treściwe, konkretne i krótkie

Gość gość
Jeszcze rozumiem gdyby to ja go zagadywała i inicjowała kontakt to mogłabym pomyślec ze facet mnie zlewa. No ale to własnie on szuka kontaktu i tak beznadziejnie odpisuje na moje smsy:-/

Gość gość
I to dorosły i wykształcony facet więc bardzo mnie to dziwi. Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim i takimi beznamiętnymi smsami:-(

Gość gość
Ale masz problem nie sypie humorem w SMS'ach. Widocznie tak ma i tyle, mój w 90 % nie odpisuje oddzwania bo nie lubi pisać a jak odpisuje to dwa słowa na krzyż

Gość gość
Tak mam problem bo mi sie przez to wydaje że mnie zlewa. Nie rozuymiem po jakiego choooya pisze do mnie smsy jak nie lubi i robi to rano, po południu i wieczorem. Ani razu jeszcze do mnie nie zadzwonił a przeciez jak nie lubi pisac to móglby dzownić nie?

Gość gość
ja bym olała takiego, ani pisać mu się nie chce ani dzwonić... nie odpisuj mu

Gość gość
pisać niby mu się chce bo ciagle sam mnie zagaduje, no ale pisze tak nijako

Gość gość
Przestan go tlumaczyc, widzisz ze odpisuje od niechcenia, to i ty tak zacznij. Bedzie mu brakowalo tego twojego humoru, to powinien zadzwonic.

Gość gość
no to mówię Ci, olej, to niby takie nic ale pomyśl sobie, że jesteście w związku a on zawsze tak pisze, szlag Cię w końcu trafi, prawda? :) nie przymykaj oczu na takie niby pierdoły, mówię Ci. facet nawet za zdobywanie nie potrafi się wziąć... ale napisz o nim coś więcej, skąd się znacie, czy chodzicie na randki czy jak sprawa wygląda?

Gość gość
Nieraz zyczę mu dobrej nocy to on nie odpisze tylko dopiero rano coś napisze. Mam coraz wiecej watpliwosci czy jemu faktycznie zalezy? Dla mnie to dziwne żeby nie odpisać na "dobranoc" dziewczynie która mu się podoba

Gość gość
Rzuć go - przecież nie będziesz zyła z człowiekiem, który nie umie pisac namiętnych smsów.

Gość gość
Poznałam go na urodzinach mojej koleżanki, tam mnie wypatrzył. Byliśmy na dwóch randkach, trzecia już jest zaplanowana na niedzielę. Po randkach tez suchy smsa zawsze o tej samej treści "miło mi było na spotkaniu" :-(

Gość Ottt facet
Nie bądź upierdliwa, za dużo oczekujesz. To jest facet pisze proste komunikaty bo chce Ci przekazać informacje i tyle.

Gość gość
kobiety są kompletnie p**********e, ten topic po raz kolejny to potwierdził Boże, dzięki żeś mnie pedałem stworzył i nie mam takich problemów z d**y...

Gość gość
i w ogóle nie dzwoni do Ciebie?

Gość gość
Nie jestem upierdliwa, ale pierwszy raz spotkałam tak nie komunikatywnego faceta przez sms. Przeciez wiadomo ze na początku facet powinien sie trochę postarac nawet jesli nie lubi smsować. A ja tu czuje takie rozczarowanie, ze ona na mojego fajnego smsa odpowiada krótkin, niesmiesznym zdaniem

Gość gość
Jeszcze nie jesteście razem a już masz do niego pretensje ? I to jeszcze o taką pierdołę, coś czuje że doswiadczenia z menszczyznami to Ty nie masz

Gość gość
Nie dzowni wogole, pisze po kilka lub kilkanascie smsów dziennie

Gość gość
to co on pisze w tych smsach? :D kilkanaście dziennie? łoo rany...

Gość gość
Tak mam pretensje bo ja nie wiem czy mu zalezy czy ma mnie w d***e, o co chodzi w tej relacji?

Gość gość
Ależ baby są głupie i lubią stwarzać sobie problemy. Jak Cię koleś wkurza, to mu to powiedz albo zaakceptuj.

Gość gość
Facet który używa mniej niż 140 znaków w smsie nie zasługuje na Ciebie skandal jakich mało

Gość gość
gość dziś święte słowa i sama prawda:classic_cool:

Gość gość
Wkurza cie, ale ciągle mu odpisujesz. A smsa kończysz pytaniem zamkniętym z odpowiedzią na tak lub nie. Zakończ pytaniem otwartym, to napisze trzy słowa więcej.

Gość gość
Ej nie nabijajcie się z dziewczyny.... Głód na świecie, ebola w Afryce zamachy ekstremistów islamski A TERAZ TO krótkie zwięzłe SMSY!!! Ile można wytrzymać, każdy na jakies swoje granice.

Gość gość
Ktoś tu jest na wagarach. Autorko Ty nie w szkole ?