Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro nikt nie glosuje na PO to jakim cudem mają takie poparcie?

Polecane posty

Gość gość

:O

Gość gość
pamiętaj że młodzież i kolejarze zawsze z partią :classic_cool:

Gość gość
po prostu nikt się nie przyznaje, że nawet nie patrzą gdzie krzyżyk stawiają

Gość gość
Nie że nikt nie głosuje, tylko nikt się nie przyznaje że głosuje. Ja głosuję na PO, żeby nie wygrało PiS. Bo jak wygra PiS to wypowie wojnę Rosji i Polskę czeka ruina (vide: zdjęcia z Doniecka i Debalcewa).

Gość gość
gość dziś hahaha nastepny mocny argument leminga ;D

Gość gość
A może to słaby argument ? Kaczyński tyle czeka żeby wysłać wojsko polskie na Ukrainę.

Gość a macierewicz
stwierdzi, ze na pokladzie tupolewa byla bomba atomowa :D

Gość gość
Tymczasem rejestrowanie kandydatów do wyborów prezydenckich kończy się 26 Marca. Kandydaci mają jeszcze 6 dni na zebranie min. 100 tysięcy podpisów. Wygląda na to, że Annie Grodzkiej się nie uda.

Gość gość
Nie że nikt nie głosuje, tylko nikt się nie przyznaje że głosuje. Ja głosuję na PO, żeby nie wygrało PiS. Bo jak wygra PiS to wypowie wojnę Rosji i Polskę czeka ruina (vide: zdjęcia z Doniecka i Debalcewa). x Tak, ten argument już znam. Jest powtarzany od lat. Proszę o wyższy level idiotyzmu :D

Gość gość
mój kolega głosuje....obstaje za tym PO jak niewiem już tyle razy się z nim klocilam przemawiałam do rozsądku to ten nie i już bo komorowski fajny i dobry prezydent bo dzięki PO jego ojciec urzędnik nie stracił roboty bo PiS chciał urzędników się pozbyć no i przez to on nie lubi Pis A PO d**e liże i na fb dodaje non stop te posty z fanpage PO ,chwali że dzięki nim są drogi porządne i autostrady w Polsce..:/ lajkuje ich wpisy, jakieś p*****ly....nie mogę na to patrzeć już...:/

Gość gość
Nad wislom same cuda sie zdazaja, niewiedzialeś?:-(

Gość gość
Nie że nikt nie głosuje, tylko nikt się nie przyznaje że głosuje. Ja głosuję na PO, żeby nie wygrało PiS. Bo jak wygra PiS to wypowie wojnę Rosji i Polskę czeka ruina (vide: zdjęcia z Doniecka i Debalcewa). buahahahhaha

Gość gość
W dużych miastach mnóstwo ludzi głosuje na PO. Mi się nie podoba jak PO rządzi, ale pamiętam PiS lat 2005-2007 do tego jak widzę jakich mają obecnie posłów to tam nie ma z kogo zrobić ministra. Nie wiem na kogo będę głosował, wybór między PO a PiS to jak wybór między dżumą a cholerą. Wykończą nasz kraj jedni i drudzy.