Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sprawdzić czy zdradza

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie dlaczego tak myślę. Musiałabym wypisać tu setki powodów. Chcę się upewnić. Jakieś propozycję?

Gość gość
jak mamy ci cos poradzic skoro nie piszesz o co chodzi,

Gość gość
1. wynająć detektywa 2. sprawdzić telefon/komputer

Gość gość
Często szuka sobie wymówek by gdzieś jechać. A to do sklepu a to do mamy. A to o coś zapytać kolegę... pieniądze znikają i zawsze wymówki. A to musiałem komuś oddać. A to musiałem do auta coś dokupić. A to zgubił... Nie pije, hazard odpada, zero nałogów.

Gość gość
Historię w komputerze może wyczyścić, smsy lub połączenie też. Nie jest aż tak głupi. Na detektywa mnie nie stać.

Gość gość
Mój facet zaczął mnie krytykować, nagle zaczełam nosi ciuchy ktore mu się nie podobały, albo włosy uczesałam nie tak. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Oczywiście jego telefon był poza moim zasięgiem. Nawet do toalety z nim wychodził. U mojej znajomej to było tak że mąż zaczął znikać, że niby do kolegi, że na zakupy, mimo że wcześniej na zakupy jezdzili wszyscy razem, to nagle zacząl jezdzić sam. Potem się okazało że jezdził do hotelu z kochanką. W końcu wymyślił że mimo młodego wieku musi jechać do sanatorium podleczyć swój kręgosłup no i przez to wpadł.

Gość gość
Jedz za nim lub popros kolezanke zeby jej autem pojezdzic i posledzic go

Gość gość
wyslij za nim koleżankę na szpiegi

Gość gość
POWACHAJ JEGO K****A:)

Gość gość
Nie wysyłaj koleżanki, ani nikogo takiego! Osoba niedoświadczona tylko go spłoszy, albo Ciebie wkopie... Nie każdy detektyw jest drogi. Skontaktuj się z http://veritas24.pl/ - mnie pomogli w takiej sytuacji. Mają tam informatyków i prawników też, więc pomogą Ci w każdy sposób.