Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutna_bardzooo__

zerwal ze mna przez SMS

Polecane posty

Gość gośćsmutna_bardzooo__

zerwal dzis ze mna przez SMS powiedział ze juz miedzy nami sie wypalilo uczucie ale wiem, że to nie prawda. Po prostu nie chcialo mu sie przyjezdzac do mnie co weekend bo jak stwierdził kiedys 400 km co weekend w obie strony to nie na jego kieszen a on nie jest milionerem zeby wydawac co miesiac 300 pln na dojazdy bo ja zaczęłam studiować w innym miescie :(

Gość gość
zachował się fatalnie , ale moze dzieki temu szybciej o nim zapomnisz. Gdyby mu zależało to kasa nie była by problemem , mozna rzadziej się spotykać , zawsze mozna znaleźć rozwiazanie. przynajmniej nie bedziesz miała złudzeń , że byłaś dla niego ważna

Gość gość
No coz, widac jego uczucie nie bylo na tyle silne. Mi tez by sie nie chcialo tyle km jezdzic.

Gość gość
Świnia i tchórz - powinien jednak poświęcić kilka złotych i przyjechać do Ciebie, porozmawiać, nawet jeżeli miałaby to być ostatnia rozmowa i zerwanie. Może się mylę, ale chyba znalazł bliżej i dlatego nie chce mu się jechać. Nie smuć się, nie wart Ciebie był skoro tak się zachował.

Gość gość
Cos wczesniej wskazywalo na to, ze podejmie taka decyzje? Czy dla ciebie to zupelne zaskoczenie?