Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacmiona na maxa

Czy jeśli facet od razu przechodzi do rzeczy

Polecane posty

Gość zacmiona na maxa

To czy zawsze oznacza że chce tylko sexu? poznałam na FB fajnego faceta(tak mi się wydaje) i jakoś popisaliśmy chwilę, oczywiście same komplementy pod moim adresem, że chyba się zakocha i takie tam...ten sam schemat jak każdy...a ja od razu się spinam bo już znałam takich czarusiów, i każdy chciał jednego. Więc mówię mu że ,mnie nie interesuje to żeby być panienką na raz, na jeden wypad i nara.Nie chciałam mu nawet dać numeru chociaż podobał mi się i tak mnie strasznie prosił, więc mu dałam :O Nie jestem jakąś cnotką ale nie chce się angażować w coś co ma być tylko zabawą.On mi mówi żebym go nie oceniała i dlaczego ma cierpieć przez innych..mówi że nie jest gówniarzem i poważnie myśli, ale ja mu nie ufam :(

Gość zacmiona na maxa
A z drugiej strony jestem dorosła i też mam prawo do sexu jeśli mam na to ochotę, nie chodzi oczywiście o prucie się na prawo i lewo.Nie wiem już coraz głupsza jestem w tych sprawach :(

Gość gość
niestety, ale w przypadku tego Twojego amanta to slusznie mu nie ufasz. nie spotykaj się z nim.

Gość gość
klasyczny przykład faceta, który jedno robi, a drugie mówi :D

Gość zacmiona na maxa
Tyle ludzi się przecież poznaje w necie i są razem to dlaczego ja trafiam tylko na takich co chcą jednego? i czy każdy tak ma że jak poznaje kogoś w necie to od razu przechodzi na cyber?

Gość zacmiona na maxa
No ja mu mówię że mu nie ufam a On na to że nic nie poradzi że mu się tak bardzo podobam...a gadka o sexie tak jakoś sama wychodzi, wiecie jak to jest :O nie jestem w zakonie też z drugiej strony

Gość gość
Tak, tak, faceci przez internet zawsze klepią takie rzeczy, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby się spotkać i szybko wybadać sprawę. Jak nie pasuje to do widzenia i kłopot z głowy.

Gość gość
Ja nie wiem oni chyba wyczuwaja dobre laski, wiedza ze taka się zlituje i obciągnie mu

Gość gość
No chyba faktycznie masz rację....

Gość gość
Tak jak żebrak, podchodzi do tych co wyglądają sympatycznie

Gość gość
Mam ten sam problem, co jakiś czas splawiam sk***ela, jestem miękka i mam dobre serce i oni to chcą wykorzystac

Gość zacmiona na maxa
92 ja już nie wiem czuję się już głupia w tych sprawach a mam 30 lat no debilka jakaś po prostu :(

Gość zacmiona na maxa
Ja nigdy nie zabiegam o faceta to Oni się płaszczą i od razu Kocham Cię i takie och i ach :O k***a jaki ten świat jest pusty :O

Gość gość
Moze mu chodzi o jedno, a moze nie. Musisz sama wybadac starajac sie zachowac zimna krew i zdrowy dystans. Ale juz widac, ze mowisz nie , nie, a robisz odwrotnie.

Gość gość
ja poznawałam facetów przez neta przez fora, blogi tematyczne itp, kiedyś wpadłam na bloga na którym facet pisał swoje wiersze i teksty, ja komentowałam i ostatecznie przeszliśmy na pisanie maili, poznałam swego czasu masę facetów w ten sposób, zaczynają od rozmów na neutralne tematy

Gość zacmiona na maxa
To samo myślałam o tym staraniu ale to chyba już nie funkcjonuje w dzisiejszym świecie każdy tylko na łatwiznę

Gość gość
Ja bym myślała tak jak ty, że jakby szukał dziewczyny to by nie gadał o seksie, tylko wyrywał bardziej "na miękko". Niby jesteście dorośli i tak dalej, ale ja gadki o seksie w postac***isemnej z osobą, której prawie się nie zna, uważam za nie na miejscu.

Gość zacmiona na maxa
gość ja też tak masę facetów poznałam i z kafe też sporo fajnych i wbrew pozorom nie chcieli jednego ale ja ich traktowałam jak kumpli

Gość gość
no widzisz :) to daj sobie spokój z takimi typkami jak ten tylko szukaj na neutralnym gruncie :)

Gość zacmiona na maxa
gość z 18.09 ja to samo myślę właśnie, ale ja też może chce mieć trochę przyjemności i piszę o sexie ale jak piszę tak z jednym to tylko z nim i z nikim innym

Gość gość
autorko to nie tylko ty na takich trafiasz, faceci w necie szukają darmowego seksu :D

Gość zacmiona na maxa
Wiesz my się poznaliśmy na blogu tematycznym i mamy wiele wspólnego też

Gość gość
myślisz, że na blogach tematycznych nie szukają naiwnych lasek do bzykania? o naiwności

Gość zacmiona na maxa
Ja wiem że szukają i to samo mu powiedziałam ale ja też często tego szukałam, nie oszukujmy się jesteśmy dorośli i kręcą nas takie sytuacje..do czasu aż się nie wpadnie na tego właściwego

Gość gość
Tylko że ja nigdy sama nie szukałam specjalnie tylko tak samo wychodziło z rozmowy

Gość gość
no to skoro sama szukałaś to o co masz do niego pretensje? chce seksu i tyle

Gość zacmiona na maxa
Ale nie szukałam specjalnie tylko tak jak mówię wyszło z rozmowy i mnie poniosło :O źle się wyraziłam, zawszy ufałam że ktoś jest szczery tak jak ja

Gość gość
a on szuka specjalnie, kazdy ma inne podejście

Gość zacmiona na maxa
Tak masz rację pewnie tak jest :)