Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i do niedawna byłam dziewicą, dokładnie tydzień temu 13 marca kochałam się pierwszy raz z chłopakiem. On założył prezerwatywę, jednak w niej penis jakby nie mógł wejść do mojej pochwy, więc zdjął ją i kochaliśmy się bez. Był to stosunek przerywany, chłopak nie doszedł we mnie. Tamtego dnia, 13-14 powinien wypadać właśnie mój okres w marcu, ale dostałam go dopiero we wtorek, 17 marca, a więc 4 dni po pierwszym razie, wtedy kiedy akurat powinien wystąpić. Stąd pytanie, czy mogę być w ciąży? Czy ten okres to jednak potwierdzenie, że nie zaszłam?

Gość gość
moge się zapytać po co zdjął prezerwatywe? żebyś się zastanawiała czy nie zaszłaś? głupia gimbusiarnia.

Gość gość
W którym wieku ty żyjesz że wierzysz w stosunek przerywany.Najlepiej przerwać oddawanie porannego moczu.

Gość gość
Były to dni niepłodne więc nie zaszłaś. powinnaś więcej wiedzieć nt swpjego cyklu, zacznij wyznaczać sobie jego fazy, będziesz wtedy wiedzieć kiedy możesz zajść w ciążę. Do pomocy możesz sobie kupić np tester owulacyjny na ślinę. Jest o tyle fajny, że jest wielokrotnego użytku

Gość gość
Ta krew to nie byla miesiaczkowa to bylo zagniezdzenie zarodka. Brawo zostaniesz mamusia