Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak to prawda ze na tym forum siedzi banda idiotek,szary plebs i patologia!

Polecane posty

Gość gość

Czasem jak spotykam różne mamuśki w moim mieście i gadamy o głupotach nie raz przewinal sie temat kafeterii i tego forum.Z opowieści slyszalam co tu się wyprawia.Postanowilam wejść na forum poczytać czy serio jest tak jak mówi jedna z drugą...i jestem przerażona.Ja nie wiem...skad sie takie kobiety biorą,zawistne jadowite zmije które drugiej by kija w oko wsadzily tylko dlatego ze ma lepiej czy nie karmi piersią czy miała lajtowy poród bądź cc na życzenie o zgrozo!Ja nie sądziłam ze takie odlamy społeczne jak Wy istnieją. Bez odbioru!

Gość gość
a to te same słodko pierdzące w realu mamuśki, nie kto inny 🖐️

Gość gość
zadziwiajaco czesto pojawia sie na tym forum slowi "plebs"

Gość gość
No i jeszcze: pitryna, kaczpa łiła i inne piękne słowa...

Gość gość
Weszłas tu na chwilę pierwszy raz i już wiesz jakie tematy sa tu najbardziej kontrowersyjne:O nie ośmieszaj sie,a twoje koleżanki pewnie nieraz tu kogos pojechały więc idealnie tu pasują

Gość gość
Plebs uważa, że jest mądrzejszy od nauki.

Gość gość
No sorry wystarczyło popatrzeć i poczytać dzisiejsze tematy o fb i kp i juz widac co za egzemplarze tu przesiadują...Wiec to ty się nie ośmieszaj,chyba ze dla Ciebie to codzienność i norma-takie słownictwo i zachowania

Gość gość
Widzę,że szybko wsiąkłaś w klimat kafe:O

Gość gość
Nie wiem o co ci chodzi.Prawda boli?Nic tu po mnie moja droga,idę stąd nie chce za bardzo wsiąknąć w to bagnooo... Bye bye bye :D

Gość gość
już wsiąknęłaś potworku :) "bye bye" :D :D :D

Gość gość
ażesz k*****a ja żem w to gofno wsiąkła i nie wiem co teraz będzie :-D

Gość gość
kogo to obchodzi? :P

Gość gość
A ja uwielbiam kafe.Można sobie nieraz normalnie pogadać i można też kogoś z/j/e/b/a/ć:) kiedyś bylam na gazeta.pl,jak tam jest drętwo...powiedz coś komuś prosto z mostu,nawet bez wulgaryzmów i już lądujesz w "oślej ławce":O poszłam stamtąd,bo mam gdzieś takie forum gdzie nie można powiedzieć tego co się myśli,tylko trzeba słodko pierdzieć.

Gość gość
Autorko taki tu szary plebs.takie dno,a jednak jesteś tu i dyskutujesz z nim...ba!nawet temat zakładasz

Gość gość
It's a kind of magic kafeteria ;)

Gość gość
Zgadzam się, że siedzą tu idiotki i zawistne żmije, ale największe chamstwo dotyczy właśnie tych, które Ty wymieniasz jako pokrzywdzone hahaha :D Zobacz ile na pierwszych pięciu stronach jest ohydnych tematów obrażających mamy kp, a Ty piszesz, że jest na odwrót :D I to właśnie także kobiety rodzące naturalnie są tu najczęściej obrażane, a nie te, które miały cc na życzenie :) Już widzę kim są Twoje koleżanki takie zorientowane w temacie kafeterii. Z pewnością nie raz tu po kimś pojechały. G****o skarży się, że w szambie pływa...

Gość gość
Nigdzie nie napisałam że to są moje koleżanki.To za duże słowo.Po prostu matki które mijam na spacerach, czasem się zagada o różnych sprawach dot.dzieci czy właśnie tego forum...Nie wiem czy one tu po kimś jadą bo co mnie to obchodzi??Postanowiłam sprawdzić o co chodzi, bo nigdy nie mogłam się wypowiedzieć w tym temacie siedząc na ławce przy placu zabaw... Teraz wiem co to za g****o, będę omijała z daleka jako największy syf internetu.Mam nadzieję, że zrozumieliście, chociaż na wiele nie liczę!

Gość gość
autoreczko kochana, wcześniej pisałaś, że się z nami żegnasz i że więcej tu nie wejdziesz, więc co tu robisz?! :*