Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam potrzeby częstego widywania się z moim chłopakiem.

Polecane posty

Gość gość

Opiszę Wam jak to jest między nami. Jesteśmy razem od pół roku, myślę, że jestem w nim zakochana, odpowiada mi z charakteru i z wyglądu. Ale mimo wszystko nie mam potrzeby czestego widywania się z nim, najwyżej dwa/ trzy razy w tygodniu. Często na imprezy chodzę z innymi przyjaciółmi, bez niego. Jestem w ogóle bardzo zajętą studentką (pracuję - robię staż w poważnej korporacji, uczę się intensywnie języka francuskiego, trenuję windsurfing i dużo podróżuję). Czy uważacie, że to jest coś dziwnego?

Gość gość
mam jak Ty i zastanawiam się czy to bierze się z naszego przemęczenia, zapracowania, braku czasu na nudę/ odczuwania samotności czy z braku miłości , może to jednak nie jest zakochanie

Gość gość
Tylko, że ja się czuję szczęśliwa i spełniona. Zawsze się tak czułam, od dzieciństwa byłam z siebie zadowolona. Mam wielu znajomych, kilku prawdziwych przyjaciół, chłopaka ale szczerze mowiać nie poświęcam mojemu chłopakowi więcej czasu niż przyjaciółce albo mamie. Wszystkim, po równo żeby zachować dla siebie również prywatność.

Gość gość
a czy ja napisałam gdzies o jakimś niezadowoleniu z siebie? zresztą jak znasz odpowiedź to nie pytaj na forum

Gość gość
Haha, dziewczyno ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Moje pytanie brzmi "Czy dla Was to coś dziwnego". Dla mnie nie, poniewaz znam siebie i nie musze sie o siebie pytac obcych ludzi na forum. Za to jestem ciekawa co o takim podejsciu myslice. Zanim zaczniesz zarzucac, przeczytaj.

Gość gość
Chcialbym przetestowac twoj francuski. Kiedy masz czas?:-)

Gość gość sama złość
Dla mnie nie.

Gość gość
coś dziwnego i jesteś znerwicowana