Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seckus

Zapraszam do rozmów o...

Polecane posty

Gość seckus

seksie, pogodzie, uczuciach,pracy, sensie życia... o czym tylko chcecie

Gość gość
no to pogodę mamy :) że hej

Gość gość
Wkurza mnie że mogę być bogata a nie udaje mi się bo nie potrafię pozbyć się swojej niecierpliwości i zachłanności . Ktoś kiedyś walczył z takimi przeciwnościami?

Gość gość
Zawsze miałam brawurowe podejście do wszystkiego w życiu. Zrobiłam prawko i 140 przez osiedle zasuwałam dopiero jak 10lat pojeździłam zrozumiałam że głupia byłam. Zawsze muszę popełniać błędy-czy z tego się nie wyrasta?

nie, nie wyrasta się, każdy popełnia błędy, ale rzeczą najważniejszą to umieć wyciagać z nich wnioski

Gość gość
seckus Tak o materialnym. Potrafię to zrobić...tzn. zarobić ale ta moja brawura Zupełnie mi z tym nie do twarzy! Jestem kobietą a zachowuję się jak facet!:O

Gość gość
sens zycia tez sie znajdzie przy dobrej pogodzie oczywiscie :D

Gość gość
A ja znam wnioski, czyli je wyciągam, ja wiem że źle robie ale coś mi każe tak robić, sama tego nie rozumiem...

dlaczego jak facet, a gdzie jest napisane jak mają zachowywać się faceci a jak kobiety, jeśli tak się zachowujesz to znaczy że jesteś sobą. Wkurza Cię to? to spróbuj zmienić, jeśli próbujesz ale, nieskutecznie to znaczy że nie żyje Ci się z tym tak źle jak myślisz

Gość gość
Ja teraz na przykład jestem świetnym kierowcą, mogłabym się ścigać na torze ale ile czasu musiało upłynąć zanim się takim stałam... ho ho... Ale z drugiej strony wielu ludzi jeźdźi całe życie i jeżdżą przeciętnie. Tak samo jest u mnie ze wszystkim czego się uczę... Latami jestem beznadziejna ale jak już to pojmę to wymiatam... Jednak to irytujące bo ja wszystko zaczynam od d**y strony! Aż dziw że w ogóle jestem w czymś dobra!

myślę że przy dobrej pogodzie, można dojść do dobrych wniosków rozmyslając o sensie życia. Tylko pytanie jaka pogoda dla kogo jest dobra i jakie to sa dobre wnioski

Gość gość
seckus Jest mi z tym wygodnie, ale jak pomyślę sobie że wszystko zajmuje mi dwa, lub nawet trzy razy więcej czasu niż innym to mnie krew zalewa...

Gość gość
wszystko jest wzgledne czas , wnioski , dyskusje tez

taka Twoja cecha charakteru, musisz się przyzwyczaić do życia z nią

Gość gość
Nawet książki w szkole czytałam od końca by lepiej początek zrozumieć:D Stale chciałam kogoś lub coś przechytrzyć!

Gość gość
Przykład: razem z mężem zaczęliśmy naukę czegoś . On czytał książki a ja jak zwykle od d**y strony ... On już osiąga pierwsze sukcesy a ja wciąż się uczę...

Gość gość
Wiosna może jedynie odwlec w czasie moje cele i przyhamować moje zaangażowanie. Fakt że ja robię co najmniej 10 rzeczy jednocześnie a mój mąż góra 2/3 ale mogłabym zmienić nieco swoje podejście.

zmienić podejście się da, ale cechę charakteru już nie

Gość gość
U mnie seks, pogoda, uczucia i sens życia są wspaniałe. Mam super partnera w swoim życiu. Jestem przeszczęśliwa i tego stanu życzę każdemu. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Jak o wszystkim to i FGM . XXI wiek w Europie,Polsce