Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schiffa

gojenie się tatuażu

Polecane posty

Gość schiffa

hej hej wszystkim. mam pytanko. w poniedziałek robiłam dwa tatuaże (pod obojczykiem i na nadgarstku). Ile czasu może się w tych miejscach goić tatuaż? ;o przy okazji tatuaż pod obojczykiem jest w formie tekstu 4-wyrazowego, a na nadgarstku małej wielkości serca ze znakiem nieskończoności +grupa krwi. dzięki za odp ;)

Gość gość
chwilę na pewno będzie się goił. Mój facet jak robił tatuaż to kupił w aptece taki żółty proszek (nie wiem jak on się nazywa) na przyspieszenie gojenia się ran. ale on miał duży tatuaż na pół łydki. Możesz też sobie kupić, nie zaszkodzi na pewno a szybciej się zagoi. Z tydzień, dwa na pewno będzie się goić

Gość gość
Mi się marzy taki malutki tatuaż, wybieram się na Konwent Tatuażu do Lublina 28 marca, mam nadzieję, że znajdę tam dla siebie jakiś wzór i będę mogła porozmawiać z artystami tatuażystami, którzy ostatecznie przekonają mnie do zrobienia tatuażu. Grupa krwi na nadgarstku, bardzo fajny pomysł.

Gość gość
Byłam również na konwencie, w Lublinie w Outlet Center, nie widziałam jeszcze w jednym miejscu tylu ludzi z tatuażami, kolczykami, igłami, motocyklistów, była nawet kobieta guma i tańcząca burleskę. Cos bardzo nietypowego jak na Centrum outletowe, ale brawo za organizacje!