Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się go dotknąć

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam dość duży problem. Na starcie powiem, że mam 17 lat i jestem z moim o 2 lata starszym chłopakiem pół roku. Od niedawna uprawiamy petting, przynajmniej można tak to nazwać, bo tylko on mnie dotyka. Pragnę go zaspokoić, ale czuję taką blokadę przed tym, ponieważ będąc jeszcze za przeproszeniem gowniarzem spotykalam się z chłopakiem, który bez mojego przyzwolenia kładł sobie moje dłonie na swoim kroczu, twierdząc że to oznacza że go "kocham " (zerwałam z nim po bardzo krótkim czasie) Wydaje mi się że przez to mam taki uraz co do dotykania mężczyzny.. Mój obecny facet jest bardzo dojrzały, cierpliwy i wyrozumiały,nigdy niw nie nalegal ani nic, ale czuję się jakbym go wykorzystywała nie dając nic w zamian.. Pragnę go i chce go zaspokoić ale mam blokadę której nie umiem przełamać.. Pomóżcie.. Błagam

Gość gość
No ale jak ci mamy pomic? Do psychologa idz

Gość gość
Zrób mu loda a on tobie skarbie powinien robic minetke poz 69 powodzenia .

Gość gość
Dobra, liczyłam na kulturalne i normalne podejście, ale nie mam na co liczyć.. :/

Gość gość
Masz 17lat dopiero,masz czas na seks...

Gość gość
Nie jesteś gotowa, krępuje cie to jeszcze.Poczekaj troche,bo nie ma co robić coś na siłe :)

Gość gość
To nie chodzi o to, że chce się z nim już kochać, ale po prostu mam blokadę przed dotknięciem go akurat tam. Nie krępuje się być przed nim nago, nie krępuje mnie jego dotyk i otwarte rozmowy na takie tematy, jedyne co mi przeszkadza to właśnie ta blokada którą chcę ale nie potrafię przełamac..

Gość gość
Ale to strach czy bardziej obrzydzenie? bo jeśli strach to jest normalne, każda młoda kobieta się trochę boi na początku ,bo nie wie jak facet zareaguje i czy mu się to spodoba...

Gość gość
Blokada w tym wieku jest naturalna. nie przejmuj się tym, minie w wieku ok 19 lat !