Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spale_rzad

Czy tylko nasz kraj jest taki p******y?

Polecane posty

Gość Spale_rzad

Jeśli nie, to proszę o podanie mi spisu, żebym wiedziała które jeszcze powinnam omijać szerokim łukiem. A także, czy powie mi ktoś dlaczego złodzieje kryjący się pod szyldem Zakład Ubezpieczeń Społecznych odebrali mnie i siostrze rentę po Tacie, którą Tata uczciwie wypracował za życia? Czego te k***y i złodzieje nie zrozumieli kiedy we wrześniu dostali to, czego rządali tj. zaświadczenie o kontynuowaniu nauki na 2014/2015 rok? Czym się kierowali zostawiając moją Mamę i siostry bez pieniędzy na kwiecień?! Mam przez miesiąc głodować? Chcą dyskretnie wymordować rodaków nie wstrzynając wojny? Naprawdę, nie pojmuję tego za cholerę!

Gość gość
Tak. Do tego np Chiny,Tajlandia, Bangladesz, Filipiny, Indie, Pakistan, Turcja, Grecja, Brazylia, Kolumbia, Meksyk, Kuba, większość krajów Ameryki Południowej, Azjii, kraje Morza śródziemnego, Afryka. Można wymieniać.

Gość gość
Tytułowe pytanie było retorycznym idioto. Szkoda, że w 45 Szwaby nie zawinęły tej marnej polski. Z całą pewnością żyłoby się lepiej.

Gość gość
tak rządzi PO wski szmelc ! Polak ma zdechnąć a Polska nie istnieć ! to są ich przepisy i ich wymogi ! wierzcie mi ,mam z tymi s*******a...mi na co dzień do czynienia !

Gość gość
Taa, ale polska narod starzejacy, a wszystkie dziady w wyborach glosuja na po!

Gość gość
I jak tu młodzi mają żyć?! ;-(

Gość gość
Nikt sie więcej nie wypowie?!

Gość gość
zus chce zaswiadczen co pol roku, co semestr.

Gość Spale_rzad
To czego k***a s*******ny nie wysłały przypomnienia?! Tak k****, najprościej zostawic rodakow przed świętami bez grosza, na lodzie! Co za p**********e panstwo! A zeby nie glodowac mam sie uczyc? Jakim k***a prawem kładą łapsko na hajs mojej rodziny!? Na hajs, który nam się bezapelacyjnie nalezy! Na ktory moj Tata uczciwie zapracowal niemal przec cale swoje zycie! Mial emeryture, dzieki ktorej mogl zadbac o byt swoich dzieci i swojej zony! A kiedy paskudny los nam Go odebrał to pierwsze co państwo zrobilo, to zabralo procent z Jego emerytury tym samym skazujac Jego rodzine na jeszcze gorsza sytuacje! kiedy to wlasnie Tata bym jedynym naszym zywicielem! A teraz to juz s*******ny odebraly nam prawie wszystko! To, co do nich nie nalezy! Kto tak k***a robi? Kto k***a rzuca klody pod nogi ludziom, ktorzy stracili swoje JEDYNE oparcie? Kto k***a kopie lezącego!? KURWA WŁASNE PAŃSTWO! MACIE KURWA POLSKE, O KTORA WALCZYLISCIE! Cos jeszcze wam powiem, polski juz dawno nie ma, polska jest sprzedana! Zostaly tylko spasione swinie w korycie oraz nieprzyjemny smrod, brud i ubostwo.

Gość Spale_rzad
A, jeszcze jeden "ból d**y": skoro wiek kobiet w pl wynosi 60 lat, a moja Mama moze przejac, oczywiscie tylko czesc emerytury po Tacie pod warunkiem, ze nie zacznie pracowac na swoja (co i tak Jej sie nie oplaca, bo zadna krawcowa w pl nie zarobi wiecej niz gornik). Zatem pozostaje Jej czekac i starzec sie, a ja wraz z siostrami pracowac nie mamy jak, bo przeciez mamy sie uczyc. To Mama wg panstwa moze pracowac tylko nielegalnie. A co za tym idzie panstwo samo sobie kopie grob, gdyz w ten sposob nie sa odprowadzane zadne podatki do budzetu. A kiedy staralam sie o staz z urzedu, to mnie w******i na zbity pysk, bo moja czesc Tatowej renty wg tych sukinsynow jest za wysoka o 32 zl. I nawet nie moge sie tam zarejestrowac. Czyli za duzo by pracowac, za malo by zyc. Dlatego ten smrod tego zgnitego, prawie martwego panstwa jest tak bardzo nie do zniesienia!

Gość Spale_rzad
Oczywiscie za wysoka o 32 zl brutto! Czyli tej kwoty tak w zasadzie moje piekne oczy co miesiac nie widza!

Gość gość
Juz prawie kazdy wie, ze ten kraj musi sie zkończyc. To kolonia niewolnikow i dziadow. Zachod ma tania sile robocza. Wyobrazcie sobie ze nagle jest koniec pracy na zachodzie dla polaka . Doplat unijnych dla polski i masowy powot do kraju. Lezymy sramy pod siebie ,a jak zapas tluszczu z pod skory sie zkonczy to zdychamy z glodu.

Gość gość
Albo odwrotna sytuacja: masowe wyjazdy z kraju ludzi mlodych i inteligentnych. Tepy rzad niczego nie dostrzega, bo jest zajety liczeniem pieniedzy. Zostaja tylko seniorzy i biedota z czego c****erwsi z racji wieku szybko umieraja a ci drudzy powoli padaja z glodu jak muchy. Rzad nie ma czym rzadzic i kapituluje. Polska "popelnia samobojstwo". Szwaby z ruskimi bija sie o ziemie i tak oto polska staje sie rosja i znika na zawsze z mapy. Ludzie za granicami zyja i maja wyj****e, co poniektorzy opowiadaja pozniej swoim dzieciom przypowiesc o kraju, ktory sam sie zniszczyl.

Gość gość
Co mozna z tym zrobic?