Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leczyć się sama czy potrzebny lekarz?

Polecane posty

Gość gość

3 tyg temu byłam chora, przez tydzień próbowałam leczyć się sama,ale bez skutku, poszłam wiec do lekarza, dostałam antybiotyk i tydzień zwolnienia. Objawy jak typowa infekcja, temp kilka razy ponad 38, osłabienie ale generalnie mogłam być na chodzie czyli siedziałam w domu ale nie leżałam w łóżku.teraz zaczęło mi się tak :najpierw ból gardła, w czwartek poszłam do pracy z kanałem ale jeszcze się czułam ok, w piątek znowu poszłam do pracy, kaszel się wymogi, lekki ból głowy ale w miarę dobre samopoczucie po za tym.w domu już mega katar, okropny kaszel, wiec postanowiłam dzisiejszy dzień profilaktycznie przelezec w łóżko żeby w poniedziałek iść do pracy. W nocy zaczęłam czuć się gorzej niż fatalnie, okropny duszacy kaszel, silny ból głowy, ból pleców, zrobiło mi się bardzo zimno, gorączka 38, 5 a jak wstaje to nie mam kompletnie siły, jestem strasznie osłabiona. Grypa to nie jest bo grypa rozwija się błyskawicznie a nie kilka dni, ale objawy mam podobne i na tyle silne ze Wien ze to nie zwykle przeziębienie.czy wezwać lekarza do siebie do domu? nie dam rady do niego sama pojechać. Czy może leżąc 2 dni w łóżku mam szansę wyleczenia? Musze iść do pracy w poniedziałek, niestety wymogilllll

Gość gość
jak masz infekcje w organimie to 2 dni ci nie pomoga.zadbaj o to ,bo bedziesz chora ponad 5 tygodni tak jak ja bylam chora.

Gość gość
ojej ojej nie dam rady jechac

Gość gość
Do ojej weź s********j, chyba nigdy nie byłeś tak chory ze. Bycie na nogach powoduje nawet omdlenia z osłabienia albo jesteś wybitnie tepa osoba

Jeśli źle się czujesz radzę konsultacje u lekarza, nie można leczyć się na własną rękę,chyba że to zwykłe przeziębienie, a może masz alergię ona tak się objawia, podejdź do najbliższej apteki i kup tabletki pogadaj z panią farmaceutką doradzi tobie.

Gość gość
To nie alergia.jakaś infekcja jak grypa.faszeruje się cały dzień lekami, witaminami,gorącą herbata z cytryna,mlekiem na gardło,ale czuje się podle a przez zatkany nos nie mogę spać. Skuteczne do tej pory krople przestały działać, inhalacja to olejkiem pomogła na 5 min.mam jutro ostatni dzień na jako takie wykurowanie. Bez gorączki, bólu głowy i ucha który mam dam radę w pracy. Wiadomo że katar i kaszel to się mogą ciągnąć długo jeszcze