Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakieś około 2 miesiące temu poszłam do ginekologa okazało sie że mam zapalenie grzybicze pochwy. Oprucz Przykrzych upławów i czasem bólów w okolicy pochwy nic mi się nie działo. Dostałam normlanie okres i było wszytsko w porządku a miesiaczki mam zawsze regularne i dostaje co 28 dni. Nastomiast jakiś tydzień po miesiączcze zaczeły mnie boleć sutki, nigdy wcześniej mnie nie bolały, z dnia na dzień rzuciłam palenie jakoś z niewiadomych przyczyn odechciało mi się palić.. zaczełam mieć mdłości i zgage i tak utrzymywało sie do nastepnej miesiaczki. W dniu miesiaczki dostałam okres ale w nocy, ból brzucha był nie do wytrzymania... dosłownie zwijałam się z bólu.. jednak nie na długo okres trwal 1 dzień i był bardzo skąpy potem miałam dziwne plamienia i na podpasce zamiast okresu mialam kropelki krwi ledwo co widoczne z brazowymi plamieniami.. zrobilam test ciazowy jednak wyszedl negatywnie.. i do tej pory utrzymuje mi sie straszny ból sutkow, mam wzdety twardy brzuch i kloja mnie jajniki od czasu do czasu, mam mdlosci odepchelo mnie od alkocholu i papierosow. Dodam ze bardzo jest mozliwa ciaza bo kochalam sie z moim facetem bez prezerwatywy, w dni plodne. Co o tym mylicie?

Gość gość
jesteś w ciąży, Gratulacje!

Gość gość
Czy ktoś mógłby mi pomoc? :(

Gość gość
skoro masz na fajki, to masz te 10zł na test ciążowy

Gość gość
Robilam test ciazowy ale wyszedl negatywnie

Gość gość
to idź do ginekologa albo na badanie krwi