Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka vvi

Śniło mi się że poronilam.jestem w 7 tyg ciąży

Polecane posty

Gość Anka vvi

Dlaczego w ciąży śnią się takie koszmary? Najpierw snila mi się pusta trumna na białym prześcieradle (mówiłam do męża żebyśmy ja zabrali z łóżka bo tu dzieci śpią).potem zmarli z rodziny kilka nocy z rzędu przychodzili we śnie. Dziś śniło mi się że poronilam . Po nogach leciała mi różowa krew, dużo jej było. Moja brązowa trzymała na ręku małe dziecko a w drugiej ręce miała udko, dała mi ugryźć ale ono było jakieś nie świeże i zepsute, zrobiło mi się niedobrze i się obudziłam. Boję się i mam już dość tych koszmarów. Na początku ciąży śnił mi się wypadek w którym widziałam mężczyznę trupa jak go nieśli a na drodze leżała jego żona zakrwawiona która trzymała małe dziecię przy piersi. Też macie takie koszmary?

Gość gość
Nie moja "brązowa" tylko bratowa -pomyłka. Śniło mi się ze poronilam w 12 tyg a jestem w 7

Widać Twoja podświadomość szaleje :) To podobno normalne ,że śnią się koszmary w ciąży. Zapewne jakieś reakcje chemiczne powodują ten stan w Twojej psychice. Ja ostatnio tez mam koszmary a nigdy ich nie miałam :O wczoraj się dowiedziałam ,ze jestem prawdopodobnie we wczesnej ciąży :) może coś w tym jest.

Gość gość
Spokojnie, to normalne, bo to jest nowy stan, dużo pytań, myśli, obaw, planów i to w snach ma ujście :) mnie się śniło, że zmarła babcia męża dusi nasze dziecko poduszką w kołysce, że ktoś mi rozcina brzuch nożem więc spoko :P dziecko urodziłam, zdrowe, tłuściutkie i już ma rok teraz :)

Gość gość
Ja tak nie miałam gdy byłam w ciąży, wiec rozumiem że się denerwujesz i masz obawy. Piszesz że często śni ci się krew a krew to krewni. Może rodzinne spotkanie się szykuje? Dodam , że od kilku tygodni też mi się różne rzeczy śnią, nie które straszne i też to mnie drażni. Ja rano zawsze zaglądam do sennika i zawsze jest na przemian pieniądze,wydatki.

Gość gość
Autorko- potwierdzam, badz spokojna, u mnie podejrzewano ciążę pozamaciczna i dopoki czekalam na wyniki balam się zasnac bo takich koszmarow nigdy nie mialam. Potem, w kolejnych miesiacach tez się zdarzalo, a w 2 trymestrze zamienilo się w sny erotyczne:-)

Gość gość
Oczywiście ze się nie przejmuj. Zapewne dużo myślisz, masz obawy i stąd te sny.

Gość gość
mi tez się snił taki koszmar chyba w 8 tc ale ciaże donosiłam i mały urodził się zdrowy wiec to nie sen proroczy ale podswiadomość projektuje twoje lęki bo boisz się o dziecko jak każda mama olej to i nie czytaj nic o poronieniach ani nie słuchaj nie wywołuj wilka z lasu mysl że się uda i sie uda!

Gość gość
Tez tak mialam na poczatku ciazy , strach o utrate ciazy odbija sie w snach , tez wlasnie mialam sen o poronieniu , kilka razy , teraz w 2 trym jak ktos wyzej juz wspomnial tematyka snow sie zmienia ( na lepsze :D )

Gość Anka vvi
Chciałam Wam tylko powiedzieć że niestety sny się spełniły. Okazało się że mam puste jajo płodowe :(

Gość gość
I w 12tc się to okazało dopiero?

Gość gość
kiedy w koncu ludzie to zrozumiecie ze sny sie nigdy nie spelniaja, to sa nasze przemyslenia a to ze ktos poronil akurat wtedy o niczym nie swiadczy, bardzo duzo kobiet to spotyka I nie jedna sni o swojej ciazy w naszych czasach kiedy to ciezko utrzymac ciaze to chyba normalne niewyobrazam sobie zycia zeby nasze sny sie spelnialy hahahah