Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z kolczykami i tatuażem ?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie wysoki, przystojny, zabawny, romantyczny, ale kolczyki i ma tatuaż. Co sądzicie o takim facecie ?

Gość gość
Tatuaże mi się podobają ale kolczyki nie, zresztą kolczyk zawsze można wyjąć, tatuażu nie zmażesz ot tak.

Gość gość
To chyba takie środowisko, bo wszyscy panowie a jego przyjaciele mają kolczyki w uszach.

Gość gość
Nieeee

Gość gość
kolczyki obecnie to już obciach, przejaw pedalstwa. Modne były w latach 80-90tych. Tatuaż - zależy jaki. Widziałam ich dużo, większość obciachowe, nic nie znaczące np. tribal, efekt chwilowej mody

Gość IngaG
Mi się podobają tatuaże, ale jeżeli za tym idzie także reszta wyglądu i osobowości, jeśli ktoś żyje taką kulturą. Tatuaże, metal, motocykle - dla mnie to jest jedno i to samo. Co innego, jak ktoś sobie np wytatuuje kod kreskowy na czole..

Gość gość
Fanki tatuażów, czy wybieracie się może na Konwent Tatuażu do Lublina? 28,29 marca w Outlet Center Lublin. Podejrzewam, że tam będzie zatrzęsienie facetów z tatuażem i kolczykami, bo to ogólnopolska impreza

Gość gość
Ja się wybieram, bilet tylko 25 zł za dwa dni, a pokazy bardzo kuszące, bo oprócz tatuaży, jest też pokaz motocykli (ale nie takich zwykłych), koncerty heavy metalowe itp

Gość gośćula
tatu może byc chyba że jakis więzienny ,kolczyk nie

Gość gość
Moj maz byl punkiem I wokalista w zespole metalowym. Mial dredy, kolczyki w obu uszach, duze tatuaze, ramienia az do lokci. Jak sie poznalismy wychodzil z tego pomalu, dresy scial, mial tylko kolczyki, tatuaze wiadomo i ubieral np obcisle wranglery, glany i koszule. Teraz jest statecznym 32latkiem, nosi firmowe ciuchy tommy hilfinger, ralph lauren, hugo boss, sweterki, polowki a nic mnie bardziej nie kreci jak fakt ze jest takim troche niegrzecznym chlopcem. Latem ma tshirt i wychodza mu te tatuaze ehhh cwiczy intensywnie wiec ma spore miesnie i wyglada to fantastycznie. Do tego od zawsze byl bardzo odpowiedzialny, umie o mnie zadbac wiec te jego upadobania nie mialy nic wspolnego z pomiszaniem w glowie. Dla mnie kolczyki i tatuaze tylko na plus, uwierz mi facet jest nietuzinkowy i ma ciekawa osobowosc, nie to co 90% polakow cebulakow

Gość gość
Dla mnie super, lubię taku wygląd u faceta. Z charakteru brzmi jak fajny mężczyzna, więc w czym widzisz problem??

Gość gość
po konwencie w Lublinie (w Outlet center) stwierdzam, że super wygląda i jedno i drugie, można to połączyć z modą, wytatuowani modele to jeszcze większe ciacha!

Gość Reinau
modelki też extra wyglądają, nie sądzicie, że mogłyby spokojnie reklamować wszystkie marki?

Gość gość
gość 2015.03.24 - trochę szkoda, że się tak kiepsko zestarzał :P

Gość gość
sam mam tatuaże i kolczyka w uchu. Nie jestem pedziem, raczej każda uważa mnie za męskiego kolesia, często chodze w dresach, zresztą wychowałem sie na blokach.

Gość gość
Jezeli tak starzeliby sie wszyscy faceci zycie byloby piekne

Gość gość
Mój kardiolog ma z boku na szyi jakiegoś sokoła czy innego myszołowa :P jest wysokim blondynem i ma wygolone boki głowy, a resztę długie włosy i często nosi taki koczek, twarz... BOSKAAAA! kolczyków nie nosi ale ma drobne drewniane koraliki i srebrne piórko na rzemyku. Obczajam go zawsze dokładnie :D Jessssoooo jaki towarex, normalnie szarpałabym jak reksio szynkę!

Gość gość
tekst o reksiu mnie rozlozyl...ale przy takim kardiologu to mozna dostac palpitacji :D

Gość kamil098
Wydrukowałem drukarką 3D kolczyki z żywicy akrylowej fotoutwardzalnej , którą kupiłem na platformie 3D Designers. Można tam też dostać gotowe szablony. Sam projektuję i własne szablony zamieszczam na platformie w systemie B2B