Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraża sie o wszystko

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy parą i jak to w związkach bywa, kłócimy się, są sprzeczki mniejsze i większe.Jesteśmy dorosłymi ludźmi on ma 29lat, ja 25. Męczą mnie te jego fochy i już nie wiem jak na nie reagować. Potrafi strzelić focha np : sytuacja mega infantylna. Po ok 3 mies bycia razem, postanowiliśmy zaznaczyć na jednym z portali 'związek', byłam u niego w domu. Normalna rzecz jaką robi większość. A pod postem widzę wiadomość od jego kolegi: w końcu męska decyzja. Po chwili wiadomość o treści : czym cie przekonała? Odpisałam koledze kilka słów, na co on poleciał na skargę do mojego faceta. A co zrobił mój facet? Opisał mu, że ja przemyślę sprawę i przeproszę go. Powiedziałam że ma mnie odprowadzić. Zapytałam co to w ogóle ma znaczyć? On na to obraził się, strzelił focha i odszedł ode mnie. Nie odzywał się ponad tydz, za to ze obraziłam jego kolegę, znają się 2 lata. Później kolejny foch za to, że w jego odczuciu flirtowałam ze znajomym, wybiegł z baru, w międzyczasie chciał uderzyć znajomego i zostawił mnie samą o 23 na dworze. Wszystkie zachowania wyniósł z domu, wiem jak się u niego zachowują. Focha traktują jako kartę przetargową. A ja już nie wiem, jak na to reagować, on powinien mnie bronić, a nie obrażać się za kolegę...

Gość gość
biedny chłopak :O

o matko jaki dzieciak. chyba nigdy nie mial powaznych problemów 🖐️

Gość gość
Dlaczego biedny? Nie rozumiem. Obraża się przy każdej sprzeczce, aż w końcu ja wyciągam rękę na zgodę. O problemie nie rozmawiamy, tylko zamiatamy pod dywan. Aż dochodzi do kolejnej wymiany zdań.

Gość gość
Dziwna jesteś. Facet uprzyksza ci życie w prostych sytuacjach a ty już nie wiesz jak reagować? Porozmawiaj z facetem o jego fochach albo męcz się dalej.

Gość gość
Byłam zwyczajnie zszokowana ta sytuacją. Ale uważałam że postąpiłam właściwie, chciałam wyjaśnić z nim ta sytuację, na co on się obraził i odszedł zostawiając mnie samą a wcześniej mówiąc, obraziłaś mojego kolegę. Stałam jak osłupiała, bo to dorosły człowiek. Z natury jestem osobą która woli wyjaśniać nieporozumienia, a nie fochać się o takie głupoty. Ogólnie sytuacja była na tyle durna-bo i żona tamtego kolegi zaczęła mnie obrażać. A mój facet nie zrobił z tym nic. Miał do mnie pretensje, po co napisałam. A nie napisałam nic obraźliwego. Chora sytuacja.

Gość gość
"Dlaczego biedny?" x x x zachowałaś się jak totalna wieśniara chłopakowi było wstyd za ciebie przed kolegą współczuję mu bo jesteś pusta a jeszcze się dziwisz że się obraził powinien cię olać

Gość gość
wieśniara? wiesz skoro dla ciebie jest to normalne że kolega faceta się z ciebie nabija to gratuluje bystrości umysłu. dorośnij a pozniej sie wypowiadaj.

Gość gość
z tego co piszesz nie wynika by się z ciebie naśmiewał co do incydentu z twoim kolegą to twój musiał mieć powód jeżeli i żona kolegi zareagowała

Gość gość
Byliśmy ze sobą 3 miesiące za nim cokolwiek ustawialiśmy. Kolega o tym wiedział jego żona również. Poznaliśmy się na grillu, chleli wódkę przy dzieciach. Kleli co niemiara. Chodził z rozwalonym rozporkiem i co chwila zaglądał mi w dekolt. Kolega tak się napił, że zasnął pod płotem, na co patrzyły jego dzieci, a później wsiadł w samochód i pojechał za nami. Koledze nie odpowiadało to że się pojawiłam i zwyczajnie zabrałam mu kompana. Fakt, że żona zareagowała nie dziwił mnie wcale, zdziwiłabym się gdyby zachowała się z klasą. Ale on obraża się dosłownie o wszystko, milczy po kilka dni.

Gość gość
no to w końcu był twój kolega czy jego oj coś na prowo wygląda

Gość gość
Jego kolega nie mój, znają się 2 lata. Gdy moja przyjaciółka zobaczyła ten post, zapytała o co chodzi i czy z tym kolegą wszystko w porządku. I stwierdziła, że on by w tej sytuacji nagadała mu dużo więcej. A zszokowała się postawą mojego chłopaka. Mój facet potrafi się obrazić za wszystko, podałam przykładową sytuację. Nie rozmawiamy o problemie, bo czeka aż przyjdę i go przeproszę.

Gość gość
To źle wróży związkowi. Jak każda forma manipulacji. Mój mąż był taki, odeszłam, bo nawet nie szło się dowiedzieć, o co się tym razem obraził.

Gość gość
A co to w ogole za oznaczanie sie na portalach. Czy wy wszyscy na glowe upadliscie. Kazda czaste swojego prywatnego zycia uzewnetrzniacie,piszcie jeszcze szczegolowo jaka kupa byla rano. To zenada zeby dwoje doroslych ludzie przekomarzalo sie na glupkowatym portalu.