Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje 2015

Polecane posty

Gość gość

Gdzie wybieracie się na tegoroczne wakacje, gdzie planujecie jechać? Polska czy za granicą? Napiszcie gdzie juz byliscie i jakie wrażenia. Co polecacie a czego nie? Praktyczne info ceny, okolica, tubylcy, turyści atmosfera itp.

Gość gość
Póki co najbardziej prawdopodobny jest pobyt na działce :) Chyba że wygram w loterii varty wycieczkę na Hawaje - ale to dopiero jesienią :)

Gość gość
jedziemy do Tunezji

Gość gość
my planujemy Grecję, którąś z wysp, na tydzień bo więcej urlopu mąż nie dostanie ;)

Gość gość
a my jak co roku wybieramy polske ;) najbardzije lubie takie czerwcowe wyjazdy na mazury, czarterujemy jacht z tarpola i spoędzamy cudowny tydzien na jeziorach. najlepsza opcja odpoczytnku

Gość gość
na yalahar

Gość gość
Bylam w górach Krynica Zdrój. Morze to Międzyzdroje Łeba Ustka Kołobrzeg Jastarnia Jurata Hel. Wszędzie mi się podobało. Co roku inna miejscowość. W tym roku prawdopodobnie góry

Gość gość
U mnie też co roku inna miejscowość. W tym roku zwiedzamy Polskę od Mazur po Kraków z czteroma przystankami w różnych miastach po 2-3 dni

Gość balerinka91
My na pewno pojedziemy do Mielna na tydzień w lipcu a potem to nie wiem :) Mąż znalazł niedrogi ale bardzo ładny nocleg w Poznaniu na http://nest.poznan.pl/ i zastanawiamy się czy wracając z Mielna nie wpaść na trzy dni do Poznania. Zabralibyśmy maluchy do zoo i na termy - podobno jest tam świetnie ;)

Gość gość
Polecam. Www.podjesionem.com.pl

Gość gość
Ja w zeszłym roku byłam z http://slonecznewakacje.com.pl/ w Grecji, dokładniej mówiąc na Zakynthos. :) I polecam w 100 %! Fantastyczne miejsce, niesamowicie piękne i z super atrakcjami. Znajomi jak oglądali zdjęcia to nie mogli się nadziwić, że tak piękne miejsca są w, trochę niedocenianej, Grecji. A do tego jaka cena! W końcu mogę jeździć z rodziną na wakacje za granicą.

Gość gość
Ja w tym roku jadę na wakacje do Rimini we Włoszech z www.pantur.pl, bo byłam też z nimi na wakacjach w tamtym roku w Grecji i spełnili wszystkie moje oczekiwania odnośnie tego wyjazdu. Myślę, że w tym roku też tak będzie. Odkąd kuzynka poleciła mi to biuro, to interesuje się wczasami tylko przez nich organizowanymi, bo wiem, że będzie niezwykle ciekawie, że poznam mnóstwo interesujących ludzi, że zobaczę dużo nowych rzeczy i wiem, że zorganizują wszystko tak jak trzeba. Na ich wycieczkach można i dużo pozwiedzać i porządnie wypocząć. Naprawdę są godni polecenia, i fajnie bo mają naprawdę ekstra wczasy w przystępnych cenach.

Ja rok temu byłam ale na totalnym spontanie we Francji - weekend spędzałam u znajomego w domku pod Paryżem co prawda to powinna być bardziej zaplanowana podróż ale póki człowiek młody... :) A co do wakacji - mam taki stały rytuał, że ruszam w cieplejsze miesiące do Krakowa - zawsze wybieram nocleg bed&breakfast w samym centrum miasta dzięki czemu wszędzie mam blisko - niedrogo to raz, dwa, że nawet spokojnie jak na bliskość starówki - www.apartmentcracow.com/pl/ - Co do jedzenia to na Rynku od groma miejsc jest ale jak na śniadanie to polecam Lajkonika a jak na obiad to restauracje polską Czerwone Korale :)

Gość Juwenia
W tym roku wybieram się do Portugalii i jestem bardzo szczęśliwa, wiele rzeczy już przygotowanych. Wynajęliśmy apartament przez bookapart i będzie świetnie i wygodnie. Polecam zaryzykować i poeksperymentować :)

Gość gość
Bookapart ma bardzo fajne oferty w tym rejonie, zazdroszczę :)

Gość gość
Ja zostaję w Polsce. :) Wybieram się do Wieliczki. Planujemy z narzeczonym zatrzymać się w http://hotellenart.pl/ . Z tego co widzę hotel o bardzo wysokim standardzie z różnymi ciekawymi atrakcjami, jak dla mnie super.

Gość gość
Jeśli chodzi o wyjazdy, to ja uwielbiam jeździć w góry. :) W tym roku wybieramy się z rodzinką do Karpacza. Planujemy zatrzymać się w http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ , mają bardzo ładne apartamenty dobrze przystosowane do rodzinnych wyjazdów.

Gość gość
Ja cenię Polskę i myślę,że zawsze można tu znaleźć jakieś spokojne i urocze miejsce na odpoczynek. w te wakacje wybieram się z rodziną nad jezioro Żywieckie do ośrodka: www.hotelodys.pl jest ładnie położony nad górskim jeziorem i ma w ofercie wiele atrakcji,a my lubimy aktywnie spędzać czas,dlatego mam nadzieję na udany wyjazd.

Gość gość
Ja zostaję w Polsce. :) Jest taniej, poza tym jest dużo miejsc wartych odwiedzenia. Teraz z mężem planujemy wyjechać pod Warszawę do http://www.chotynia.pl/ . Hotel jest super, mają SPA i warsztaty winiarskie, więc na pewno nie będziemy się nudzić.

Gość gość
Ja odwiedzilam z mezem polskie gory, nocowaliśmy tutaj www.dziubas.eu to w bialce tatrzańskiej, polecam wszystkim i w lecie i w zimie

Gość gość
My uwielbiamy rodzinne wyjazdy krajowe,dlatego co roku upatrujemy sobie jakieś nieznane,urocze miejsca. W te wakacje wybór padł m.in. na Park Zdrowia i Rozrywki www.solpark-kleszczow.pl i to okazał się strzał w dziesiątkę! W komfortowych warunkach mogliśmy tam świetnie się bawić i odpocząć za wszystkie czasy. Myślę,że jeszcze kiedyś tu wrócimy!

Oj tak wyjazdy do spa są najlepsze. Ja odwiedzam sprawdzony przeze mnie, Hotel Adam&Spa znajdujący się w Kudowie Zdrój. Piękna mieścina, otoczona górami, zielonym lasem i pieknymi uliczkami. No nie bez powodu nazwana jest uzdrowiskiem Jedzenie i hotel bardzo dobre. Mają tam basen, gdzie w czasie niepogody można się zrelaksować. Zobaczcie jak on pieknie wyglada : www.adamspa.pl

Gość Iwona Zakusy
Ja się wybieram do Grecji we wrześniu z http://www.mytravel.pl/. W zeszłym roku byłam z nimi w Hiszpanii i byłam bardzo zadowolona z poziomu obsługi, z hotelu, z przepysznego jedzenia i wszystkich atrakcji organizowanych przez biuro. W tym roku na pewno będzie jeszcze lepiej.

Gość gość
My w tym roku jak co roku znów na Ibizę - ofertę wybraliśmy tu: http://dreamtours.pl/wakacje/ibiza i jedziemy na Playa den Bossa do hotelu Palladium - to najlepszy hotel 5* All Inclusive w tym rejonie - polecam wymagającym klientom.

Gość yurekss44
My z mężem zauroczeni jesteśmy zarówno lokalizacją jak i warunkami jakie oferuje Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach Kapitulnych. Usługa ma wysokie poziom a goście do dyspozycji mają basen, restauracje, saunę i siłownię. Ofertę można sprawdzić pod adresem http://hotelprzedwiosnie.pl.