Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż budzi mnie seksem a ja nie chce

Polecane posty

Gość gość

ma to miejsce jakoś o 5 rano, przybliza sie wtedy do mnie i wchodzi we mnie, niejednokrotnie kończy sie to wytryskiem w srodku tłumaczy sie ze to przez jego erotyczne sny..... ja nie mam na to specjalnie ochoty bo potem nie moge juz zasnąc! co robic?

Gość gość
wypnij sie do niego i spij a on niech robi swoje

Gość gość
dokładnie:) ja tak robię :P

Gość gość
spij w takiej pizamie jednoczesciowej wtedy nic nie zrobi

Gość gość
Nie chce sie wypinać tyłem bo wtedy bedzie mi wkładał to tyłka a tego nie lubie

Gość gość
a co ty nie umiesz powiedziec ze nie chcesz odepchnij go i mow ze chccesz spac nikt cie nie moze zmuszac do taich rzeczy

Gość gość
a za 10 lat ta sama autorka "Mój mąz nie chce się ze mną kochac co mam robić? :( Marzę, żeby mnie budził seksem jak niegdyś :) hi hi hi

Gość gość
dziś święte słowa - a autorka powinna jeszcze dopisać że ma orgazm tylko wtedy jak mąż wypłate przynosi

Gość gość
Miałam takiego faceta. MASAKRA budział mnie np. o 2 w nocy i posuwał mnie praktycznie nieprzytomną! Moim zdaniem to jest chore!! Po którymś z kolei razie zrobiłam mu wykład że - JAK SPIĘ TO ŚPIĘ I NIE ŻYCZĘ SOBIE BUDZENIE W ŚRODKU NOCY!. Poskutkowało, od tego czasu miałam spokój. Te wypowiedzi powyżej ze chciałby mieć takiego faceta to chyba jakieś żarty?:-( Nie wiem co fajneo jest w tym ze facet cie budzi w srodku nocy żeby cie posuwać? Trzeba być jakaś dmuchaną lalą żeby to pasowało!

Gość gość
proponuje kopa w jaja zreszta jestes jakas nienormalna ze w ogole mu pozwalasz skoro ty tego nie chcesz

Gość gość
A ja to polubilam. Przebudzam sie na trochę, jestem taka miękka i rozluzniona, piescimy sie chwilę i znów zasypiam.

Gość gość
Matko jak można lubic coś takiego?? Co to ma być, takie budzenie drugiej osoby w srodku nocy bo JEMU SIE CHCE?? No jaja po prostu, moim zdaniem to jest totalne chamstwo, taki nic się nie liczy z tym ze kobieta jego spi, ma to w d***e bo jemu zachciało się RUCHAC:-( Sorry ale ja dmuchaną lalą nie jestem, chce się wyspać i ja na to nie pozwoliłam swojemu facetowi.Powiedziałam raz i miałam spokój! Ty autorko nie masz jezyka w gębie?

Gość gość
dziś Co proponujesz? O 5 rano ja jestem pół przytomna i szczerze nie mam ochoty kłócić sie z mezem...

Gość gość
Też tak miałam. Mąż budził mnie o różnych porach, nocą nad ranem. I najzabawniejsze było to, że on się spuścił i słodko zasypial a ja się męczyłam potem z zaśnięciem . Rano niewyspana i tak dopóki nie opier....lam go solidnie. Obraził się, później mu przeszło, a ja mam spokój. Nie powiem...nieraz to lubię, ale kiedy jest wolne i zapowiada się luźny dzień, ma nie wariatów i niewyspanie.

Gość gość
Jak to co propnuje ? Zrób tak jak ja zrobiłam ze powiedziłam wprost ze w nocy chce spac i proszę mnie nie budzić. raz powiedziałam i miałam spokój. Współczuje ci bo wiem jakie to jest w**********e! te chłopy to naprawdę mózgów nie mają tylko myślą fiutami, g****o ich obchodzi czy kobieta spi czy nie żyje, czy oddycha- on ma chcice ona może być półprzytomna i jego to nie obchodzi bo on chce ****ać:-(

Gość gość
załóż pas cnoty z szyfrem :D

Gość gość
Po prostu mu powiedz..w malzenstwie sie rozmawia a nie kazdy sobie.

Gość gość
Mój mnie kiedyś tez tak obudził stojącym fjutem od tyłu próbował.Dostał łokciem potem wstałam i poszłam do dzieci spać.Tam nie przyszedł.Obrażony parę dni sie nie odzywł a ja spałam u dzieci.Potem któregoś dnia przyszedl do pokoju dzieci,wziął na ręce i zaniósł do naszego łóżka i obiecał,ze wiecej tak nie zrobi.Mam spokój.

Gość gość
A ja lubię jak w nocy mnie budzi tzn jak najpierw mnie dotyka caluie pięści i jak już mnie rozpali to wtedy wchodzi jakby tak odrazu na chama to by w pysk zaliczył

Gość gość
dziś głupia pipo, w małzenstwie ona jest od spełniania zachcianek meza, inaczej rozwód jak w banku z winy zony

Gość gość
a moj facet cale szczescie czeka do rana tj 7, normalnie o 8 musimy wstawac wiec o 7 mnie budzi i prawie godzina kazdego dnia....... ale cale szczescie jestem juz wtedy wyspana. w sumie traktuje to jak poranne cwiczenia;)

Gość gość
Jakbym miała malo czasu na sen to tez bym sobie nie życzyła. Ale jak spie na luzie, to jest takie słodkie na półśpiocha. Pełen relaks , bez żadnej szamotaniny.

Gość gość
Moj męzus tez tak ma, rano mu zawsze stoi, i w weekend zamiast sie wyspac to mnie molestuje, nieraz jest nawet awantura A zwlaszcza jak ma kaca, juz 10 lat po slubie a ten nadal napalony jak dzik na szyszki na mnie. Mile to,ze nudne czasem jestem naprawde panieta. Wtedy tylko wchodzi w gre na boku na spiocha, Pare ruchów i po sprawie, ja tam wole pelen seks wieczorkiem, lub w dzien, czuje sie niezbyt komfortowo rozczochrana i bez umytych zebow.No ale mowi,ze go to podnieca

Gość gość
Jak kazdy zdrowy facet mam tak, ze czy chce czy nie chce stoi mi z rana jak sekwoja.Taka sytuacja ma kilka fatalnych stron. K***s stoi jak po jakims afrodyzjaku, a ty nawet odlac sie nie mozesz. Masz ochote zr***** wlasna zone co lezy obok ciebie jak kloda, ale ona jest czymś wiecej niż kłodà, jest jak dwie kłody. A zawsze z rana bardziej sie chce niz wieczorem i nie wiadomo jaki nastrój by nie zrobila twoja kłoda wieczorem, to i tak z rana bedziesz niesamowicie nabuzowany, ze zerznol bys co kolwiek co ma otwór. Przez to lubie wszelkie wyjazdy delegacyjne w ktorych nie ma takich problemów. Sex z rana w łòżku potem poprawka pod prysznicem. Prawdziwa rześkość poranka.