Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę was przestrzec

Polecane posty

Gość gość

siedzę na kafe dość długo nieraz są tematy dziewczyny foty wstawiają lub o coś pytają nawet nie wiecie jak łatwo jest znaleźć imię i nazwisko kiedyś coś laska się pytała o coś ja to w Google okazało się że na innym forum o to samo pytała z tym że w nicku miała imię ja jej po imieniu cześć a ona myślała że to jej koleżanka wiecie jak łatwo takie informacje jest znaleźć ludzie ostrzegam was bo to straszne szczególnie dla nieświadomych

Gość gość
h... to nas obchodzi

Gość gość
masz rację wacku

Gość gość
Właśnie dlatego nie mam konta na fb, nk i innych portalach tego typu. Mam Tumblra, ale nie umieszczam tam moich zdjęć ani danych osobowych. Nie chcę by ludzie/przyszły pracodawca wyśledził mnie w necie i sprawdzał co piszę o moim życiu osobistym. Szef tego wiedzieć nie musi, a ze znajomymi rozmawiam w realu, więc są na bieżąco. Obcy o mnie wiedzieć nic nie muszą.

Gość gość
dzis wszyscy wszystko wiedza o wszystkim i wszystkich :classic_cool:

Gość dg2342342
imie, nazwisko ..adres zamieszkania ....w obudowie latopów(routerów, dekoderów) są kamery z mikrofonem. Osobę zakładającą temat łatwo można namierzyć specjalnym softem nawet z bardzo daleka...

Gość gość
mi nie chodziło o rzeczy specjalne ale o same google jak łatwo to wyszukać jest

Gość gość
taaaaaaaaaak ciekawe

Gość gość
ja tez staram sie nie pisac nigdzie mojego prawdziwego imienia na fejsbuku mam tylko najblizszych. mam nadzieje ze nikt nie wie kim jestem:-p

Gość gość
ja nie używam nazwiska na fejsbuku

Gość gość
❤️ ❤️ 😍 ❤️ 😍 ❤️

Gość gość
na fejii konto bylo zalozone dawno i nie mozna zmienic na inne imie:o

Gość sdfs324
wasze telewizory z dekoderem, laptopy, routery, telefony naszpikowane są kamerami z mikrofonem które można ławto namierzyć i widzieć wszystko co robicie i mówicie.

Gość gość
sdfs324 namierz mnie i powiedz co robie?

Gość gość
moja kolezanke znalezli tak i dostalo jej sie niezle za napisanie pewnej rzeczy.

Gość wr23234
ja tylko przestrzegam - wielu ludzi namierza was z daleka i patrzy na was krzywym okiem....

Gość gość
no i co z tego hakerów jest mało chodzi mi o ludzi którzy nas znają np. załóżmy że dziewczyna w wieku tam 16lat wstawiła na jakiś tam portal swoje gołe cyce po pięciu latach poznaje fajnego chłopaka z którym się chce związać kolega chłopaka znajduje cyce pokazuje chłopakowi i mówi że ją tam kiedyś bzykną łatwo komuś tak krzywdę zrobić

Gość dfdfgd3453522
ale to mogą być ludzie którzy cię znają - dostęp do tego softu do podglądania mają zwykli ludzie....tak więc przestrzegam.

Gość gość
gość dziś ja nie rozumiem jak jej sie moglo dostac za napisanie pewnej rzeczy? i kto ja znalazl?

Gość gość
zwykli ludzie fakt ale mało ich jest więc mniejsze prawdopodobieństwo szczególnie u mnie bo ja znajomych to w cale nie mam to też jest ryzyko że policja się tobą zainteresuje

Gość gość
Masz całkowitą rację. Raz szukałam jakieś info dot licencjatu i trafiłam na forum wizaż gdzie udzielała się dziewczyna która miała avatar z jakimś obeazkiem jaki przed laty miała jedna znajoma z roku ustawione na profilowe na fejsie. Pisała jaki miała temat pracy, co studiuje i te info się zgadzaly. Okazało się ze to właśnie ta dziewczyna ode mnie z roku. Weszłam na inne topiki na których się udzielała i dowiedziałam się o niej ze JEJ FACET JEST O WIELE STARSZY OD NIEJ, WGL JEJ NIE POCIĄGA, ZE CHCIALABY WYGLADAC JAK SUPER LASKA I ZE ZAZDROSCI INNYM DZIEWCZYNOM OD NAS Z UCZELNI WYGLĄDU, ZE KUPILA SOBIE SUPER DROGUE KODMETYKI ZEBY D**ER WYGLADAC ITP w rzeczywistości to chamska, pyskata, brzydka i otyla dziewczyna która obrazala każdą ładniejsza dziewczynę I nikt nie wiedział że kogoś ma.

Gość gość
no to ide zalozyc i bluzke i majtki bo siedze nagolasa😡

Gość rrrg24242
wasz latop nagrywa to co mówicie i robicie nawet jak jest wyłączony....

Gość gość
ja mam chyba ze 20 emaili i rozne nicki nawet nie podaje prawdziwej daty urodzenia

Gość d21231321
uważajcie na siebie - nawet jak nie macie podgłączonego neta to mogą wbić się na wasz komputer przez kartę wi-fi....

Gość gość
to co mamy zrobic?wyrzucic go przez okno?

Gość gość
Dlatego nie mam FB i nie opisuję prywatnego życia. Komp mam zabezpieczony.

Gość gość
C***a prawda. Jestem na to dowodem :classic_cool:

Gość gość
a ja jestem bardzo dobrym hakeerem ;) jezeli dojdziesz do moich prywatnych informacji dobrymi sposobami uchwyce cie.wiesz co to oznacza? moje odszkodowanie! tak wiec nie radze ;)

Gość gość
5 lat temu moja durna znajoma dokuczyla tu porzadnie jakiejs babce Ta babka była z Niemiec podała sprawe do Advokata ten zalozyl sprawe i po jej wypowiedziach na Kaffe niemiecka policja namierzyla ja. Sprawa trwala pol roku i slono musiala zaplacic za obelgi ktore do dziś splaca w ratach. Takze wiem to na 100% ze mozna tu byc anonimowym a gdy zajdzie potrzeba policja dojdzie do tego kto to jest