Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie czuc penisa ocierajacego sie podcza tanca

Polecane posty

Gość gość

jestem mezatka, ale caly czas mi sie przypominaja czasy imprez, jak czulam podniecenie facetow... sa jacys chetni panowie zatanczyc w rytmie dobrej muzyki clubowej z lat 2000-2010?

Gość gość
Zajebisty topic,ja też to uwielbiam...tyle ze ja nadal ma ku temu jakieś tam okazję ;-) pozdrowionka szalona autorko

Gość eroman11
Moja żona opowiada mi jak w trakcie wesel ma sytuacje jak w trakcie tańca czuje na podbrzuszu penisy tancerzy (wujków, kuzynów, obcych z drugiej rodziny). Bardzo się wtedy podnieca i potem ja na tym korzystam :)

Gość gość
zależy z kim tańczę !!!

Gość gość
eroman wstaw jakies zdjecie, ciekaw jestem czy podnieca ja byle kto, czy chociaz jest atrakcyjna i wie o co kaman:)?

Gość Henryk Mąż Jadzi
jestem Mężem ŻONY która ma " MISTRZOSTWO SWIATA " w podniecaniu mężczyzn w trakcie tańca! Robi to tak umiejętnie i zmysłowo ze prakt. każdego zdrowego chłopa podnieci w tańcu.Inna sprawa ze ma wspaniałe warunki fizyczne - to co chłopów pociąga (np.biust tyłek włosy i jest ładna -umie to eksponować i kierowac w łapy chłopów) Ja mam z tym szalony problem ponieważ na Imprezach gdzie sa tańce a jestem z nią - doświadczam w takiej czy innej FORMIE WROGOSCI i Prowokacji z ich strony jako jej Mąż i jej"posiadacz".a nawet oberwałem za hamowanie zapędów chłopa-ów. Mojej Ż. zdarzyło się !!! być no po prostu zgwałconą..przez ROZPALONEGO PARTNERA -podnieconego przez NIĄ. Ona jak już widzi i sprawdzi ze chłop WRZE i PALI SIE po prostu rzuca go i ucieka ,ale ! trafiła kosa na kamień! i na cwańszego od siebie - dopadł ja w krzakach jak uciekała i już jej nie odpuścił! kilka razu jej się udało zwiać , kilka razy została dopadnięta... NO! ONA notorycznie uwielbia rajcować partnera w tańcu (Ona naprawdę jest mistrzem w tańcu! ) i napewno ma z tego swoja SATYSFAKCJE! Ona tak MA!!!