Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wątpliwości

Polecane posty

Gość gość

Piszę tu, bo pewnie większość z was jest po ślubie. Miałyście wątpliwości wychodząc za mąż? Długo mieszkaliście razem przed ślubem?

Gość gość
nigdy,mieszkalismy rok

Gość gość
a czy to ok, że mam wątpliwości jeszcze z nim nie mieszkając? Długo chodzimy razem, mam 30 lat

Gość gość jjnb
Ja nie miałam, byłam jakaś taka pewna. Duzo osob nawet mówiło ze fajnie, na luzie wszystko u nas sie odbyło. Nie mieszkaliśmy przed ślubem razem, dopiero po.

Gość gość
Dbrze jest zamieszkac razem, choćby na miesiąc. Mój obecny mąż, mimo że kochał poprzednią partnerkę , właśnie dopiero po zamieszkaniu razem zaczeły się problemy.. inne style życia, higiena, potrzeba porządku i masa innych drobiazgów z których składa się życie. To było 15 lat temu. Ja z mężem mieszkałam ponad rok i idealnie się dobraliśmy, bardzo się kochamy i nigdy nie miałam wątpliwości. Ale bez wypróbowania wspólnego mieszkania nie zdecydowałabym się bez wątpliwości.

Gość gość
ja miałam wątpliwośći. to znaczy dużo strachu , że to już na zawsze itp do tego siostra się rozwiodła i bałam się, że po ślubie mąż okaże się zupełnie inny. ale kochałam go i mimo strachu przed nieznanym wyszłam za mąż. niedługo będziemy obchodzić 7 rocznice ślubu , a ja cały czas mam uczucie , że lepiej nie mogłam trafić. :-)