Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilbyscie...

Polecane posty

Gość gość

sobie dywan do sypialni za 2200 zł? Ja miałam zamiar, podoba mi sie strasznie. Rozmiarem, kształtem i kolorem pasuje idealnie do mojej sypialni, od dwóch miesięcy rozglądam sie i nic innego mi w oko nie wpadło. Jest super. Ideał. Niestety w luźniej rozmowie z koleżanka wygadalam sie o nim a ona do mnie ze chyba ocipialam i będe idiotka jeśli go kupie bo juz za 10% tej kwoty bym cos kupiła. Tylko te tanie dywany albo nie pasują albo sa jakieś tandetne. Nie jestesmy bogaci ale oboje pracujemy i stać by nas było. Uważacie ze taki zakup to wyrzucenie pieniędzy w błoto? Sama juz nie wiem, mężowi jest wszystko jedno, mówi jak Ci sie podoba to kup.

kupiłabym- tanie dywany to szmelc jakich mało, po pół roku wycierają się, strzępią i wyglądają jak szmata

Gość gość
ja kupiłam za 500zł i jest ok w Komforcie

Gość gość
Pewnie ze tak. Koleżanka mówi tak z zazdrości ;)

Gość gość
a jaki wymiar? Za taką cenę to chyba musiałby być ogromny.... ja bym tyle za dywan nie dała... ale co kto chce.. Dla mnie przesada z ceną...

Gość gość
nie, nawet za 2ozl. nie mam dywanow ani wykladzin w domu w ogole.

Gość gość
To okrągły dywan o średnicy 150 cm. Nie jest duży. Nie lubie ogromnych dywanów. Wydaje sie byc wart swojej ceny, wg mnie super sie prezentuje. Dla mnie tez cena jest dość wysoka, zapłaciliśmy tyle za łóżko, biurko i dwa stoliki nocne :D ale oczarował mnie ten dywan a po słowach koleżanki poczułam sie jakby mi brakowało piątej klepki :D

Gość gość
Nie mam dywanów, zbiera się tylko kurz i roztocze.Kto w dzisiejszych czasach czegoś takiego używa?! Chyba że jesteś już w starszym wieku i będzie Ci cieplo w nogi gdy zaczniesz chodzic boso:D

Gość gość
Kup i ciesz sie zakupem. Pra ujesz i kupujesz. Proste. Powodzenia a kolezanki gadanie wloz miedzy bajki.

Gość gość
Powiem szczerze ze do tej pory tez prawie nie miałam dywanów, jedynie w łazience i pokoju dziecka bo jednak milej mu sie bawić na dywanie niż panelach ale ostatnio robiliśmy malowanie, przedstawiliśmy troche meble i mnie naszło na dywan, moze sie starzeje ;) dzięki dziewczyny, rozwialyscie moje wątpliwości, w poniedziałek jadę po dywan. Trzymajcie sie ;)

Gość gość
Dobra decyzja. ;) Miłego wieczoru :)