Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak facet przed 40 postrzega mlodsza kobiete ktora dotychczas zyla w zupelnej

Polecane posty

Gość gość

czystosci?

Gość gość przed 40
zależy ile młodszą czy dziewice...?

Gość gość
tak, o 17 lat

Gość gość
pewnie by Cie chętnie przeleciał. może nawet zapłaci :P

Gość gość
mężczyźni nie dyskryminują dziewic jak w przypadku kobiet wyzywających prawiczków

Gość gość przed 40
o 17 lat ok. a dziewice czy nie...?

Gość gość
tak, dziewice

Gość gość
jak chętna na seks... to mi nie przeszkadza, że była dziewicą nawet może lepiej...wszystkiego się nauczy :) tylko czy chętna na eksperymenty...?

Gość gość przed 40
jak chętna na seks... to mi nie przeszkadza, że była dziewicą nawet może lepiej...wszystkiego się nauczy :) tylko czy chętna na eksperymenty...?

Gość gość
a zwiazalby sie z nia nie tylko dla seksu?

Gość gość przed 40
to zależy od odpowiedzi na poniższe pytania: 1. czy mają wspólne zainteresowania? 2. jak wygląda seks...? 3. czy zgadza się na wszytko w seksie? 4. czy pracują razem 5. czy on ma żonę?

Gość gość
1 tak 2 jeszcze nie wyglada 3 mysle ze tak 4 nie 5 nie

Gość gość
jest duża szansa :) tylko , że on bez seksu długo nie wytrzyma ! 1. ile się znacie...? 2. robisz mu loda...? 3. wie ze jesteś dziewicą?

Gość gość
1 prawie 3 lata 2 nie, pisalam ze jestem calkiem czysta ;-) 3 tak

Gość gość
Nie możliwe 3 lata razem i bez seksu... 1. chyba nie jesteście razem lecz tylko znajomi...? 2. Znasz jego upodobania, przyzwyczajenie...? 3. wiesz jaki lubi seks...? taki facet się już nie zmieni !

Gość gość przed 40
Nie możliwe 3 lata razem i bez seksu... 1. chyba nie jesteście razem lecz tylko znajomi...? 2. Znasz jego upodobania, przyzwyczajenie...? 3. wiesz jaki lubi seks...? taki facet się już nie zmieni !

Gość gość
1 nie bylismy od poczatku razem, jestesmy dopiero od 2 miesiecy, bylismy znajomymi, potem przyjaciolmi. 2 znam 3 jaki to nie wiem, ale na pewno lubi dominowac

Gość gość przed 40
rozumiem teraz 1.Ale 2 miesiące bez seksu to nie możliwe... albo ma kogoś na boku albo robi sobie dobrze sam...? 2. Seks jest najważniejszy w związku! A jak lubi w pupę, to się zgodzisz...?

Gość gość
1nie ma nikogo, powidzial, ze zrobimy to, kiedy bede gotowa. nie nalega. 2moze nie od razu, ale po jakims czasie pewnie tak.

Gość gość przed 40
NIE MOŻLIWE ŻEBY NIE UPRAWIAŁ SEKSU PRZEZ 2 MIECHY. MUSIAŁBY WYBUCHNAC, BYŁBY ZDENERWOWANY itp. widać że go kochasz, ale to nie wszystko... 1. jesteś pewna że nie ma nikogo...? 2. jestes już gotowa...? 3. on Cię pieści...? 4. może Ty go popieść...?

Gość gość
podejrzane jest to że nie nalega to jak wyglądają Wasze spotkania tylko rozmowa, bez pieszczot...? czy coś jest...?

Gość gość
1 jestem pewna, rozwiodl sie jakis czas temu mial wszystkiego dosc spotykalismy sie duzo rozmawialismy 2 mysle ze tak bo moje uczucie trwa znacznie dluzej 3 przytulamy sie, niedawno 1 raz sie poclowalismy 4 nie wiem czy umiem nie nalega pewnie dlatego ze znamy sie juz jakis czas, wczesnirj to byla relacja przyjacielska, wie jaka jestem, ze czystosc trzymam dla kogos waznego

Gość gość
to pewnie robi sobie dobrze sam w domu... możliwe ze jest tak jak piszesz 1. Ale nie obawiasz się, że będzie Cię porównywał z byłą żoną np. w seksie 2.A Ty nic nie umiesz w tej dziedzinie...? 3. Rozwód to zawsze wina 2 osób, on nie jest idealny...