Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PotrzebującyPomocy

Regularny seks i masturbacja. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość PotrzebującyPomocy

Witam! Jestem 20 letnim chłopakiem, z dziewczyna jestem ponad 1,5 roku, z miesięczną 'przerwą' w trakcie. Kiedyś seks uprawialiśmy codziennie, a nawet i częściej, ale z czasem jej ochota mija. Tak też było kiedy zeszliśmy się po tej całej przerwie. Uważa, że nie ma takich dużych potrzeb seksualnych i tyle. Często śpimy razem, tyle, że ja jestem nocnym markiem, a ona rannym ptaszkiem. Czyli zwyczajnie ona jest wieczorem zmęczona i idzie spać a ja mam ochotę. Rano nawet nie ma o czym mówić, ponieważ ona seks uznaje tylko wieczorem, tłumaczy się tym, że nie lubi chodzić taka 'rozepchana' przez resztę dnia. Kiedy z nią rozmawiam mówi mi, żebym robił sobie dobrze ręką. I tak faktycznie jest, ale dla mnie to mało. Jej wystarczy seks raz na tydzień (kiedyś raz dziennie :c), a ja potrzebuję DUŻO więcej. Masturbuje się codziennie, nawet i pare razy dziennie, ale wciąż mi mało. Ona mnie bardzo podnieca, kiedy leżymy obok prawie nadzy. Często dotknie mnie po nim, pocałuje romantycznie, a jak ja chce coś więcej to nie ma szans. Doprowadza mnie to do szału. Czy da się coś z tym zrobić?

Gość gość
chyba musisz znaleść inną dziewczynę...

Gość gość
powstrzymać się

Gość PotrzebującyPomocy
Nie chcę szukać innej dziewczyny, a powstrzymać sie nie chcę i nie potrafię, jestem w takim wieku, że to chyba normalne. Ona ma 18 lat a zachowuje się jakby miała 40... Nie lubi imprezować, nie ma planu na życie, nie ma żadnego celu, brak ambicji. Ja przeciwnie...