Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Program anytwirusowy za darmo ?

Polecane posty

Gość gość

Chciał bym zainstalować jakiś dobry program antywirusowy na mój komputer, jaki wybrać ? Ktoś by mi doradził.

Gość gość
Sciagnij sobie AVG

Gość gość
AVG ściągałem i zrezygnowałem bo trzeba zaakceptować licencję, a ja nie wiem o co w tym chodzi. Chcę darmowe zabezpieczenie.

Gość gość
http://www.dobreprogramy.pl/360-Total-Security,Program,Windows,53902.html numer jeden wśród oprogramowania antywirusowego i w dodatku za free ;) nie zapomnij włączyć w opcjach silnika aviry i bitdefendera :) ps. leciutki jest

Gość gość
Nie mam za wiele pojęcia o tym dlatego pytam. A te różne słówka też bardzo nie rozumiem.

Gość gość
bo wybrałas zła wersje było trzeba wybrac darmowa a ty wybrałas płata

Gość gość
Tak ale tam pisało Free i nie wiem o co chodzi.

Gość gość
przerzuc sie z tego g.wnianego windowsa na OS X i nie bedziesz co to sa wirusy, nie wspominajac o programach antywirusowych

Gość dg3234242424
a po co tym czymś obciążać system - wystarczy odwiedzać normalne strony i nie trzeba tego czegoś instalować. No chyba że ktoś ma super cenne dane. Żaden program nie ochroni cię w 100% bo te programy oparte są na próbkach - jeżeli danego wzorca nie ma w bazie to program go nie wykryje.

Gość gość
Niby takie proste, a tyle różnych możliwości. Nie wiem co jeszcze zrobię, ale dziękuję z góry za podpowiedzi !

Gość gość
Licencja jest w każdym programie w płatnym i darmowym. Trzeba ją przeczytać i jeżeli się zgadzamy na te warunki to akceptujemy.

Gość towarzysz Robert
Ja tez uzywa AVAST-a i chociaz w miedzyczasie instalowalem inne darmowe to i tak zawsze wracalem do avasta. Tamte albo sobie nie radzily albo tak spowalnialy kompa ze szok. Avast bynajmniej nie jest idealny ale jak na darmoche to jest wiecej niz swietny!

Gość gość
Norton najlepszy.