Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaLii

Kolagen w płynie używałyście ?

Polecane posty

Gość NaLii

Do twarzy ,włosów daje jakiś efekt ? Z jakiej firmy polecacie ?

Stosowałam krem z dodatkiem kolagenu, efekty są widoczne, koleżanka miała zastrzyki po których efekt był natychmiastowy,ale nie każdego stać.Fajnie wygładził mi zmarszczki skóra stała się delikatna, wygładza blizny..

Gość gość
Danusik20 jakiej firmy był twój krem ?

Gość gość
Kremy z kolagenem działają tylko na powierzchni skóry

Gość gość
kolagen się je np. Colvita 120

Gość gość

Gość Rikardinia
Ja używam aktywator w płynie z kolagenem morskim od Avy. Działa bardzo dobrze - widocznie odmładza cerę, redukuje zmarszczki i nawilża skórę. Po pierwszym tygodniu stosowania efekty były widoczne i teraz moja buzia wygląda o wiele lepiej :)

Kolagen w płynie? Ja używam kolagenu w żelu i efekty są widoczne , w mojej łazience zagościł na stałe. Na pewno ujędrnia i uelastycznia, buźka wygląda zdecydowanie lepiej. Ale jak liczysz na zniknięcie zmarszczek to nie tędy droga, spłyci, wygładzi ale nie zlikwiduje. Nie słyszałam jeszcze o kremie który by zlikwidował całkowicie głęboką zmarszczkę . Dobrze jest zacząć używać kolagen około trzydziestki, wtedy wydłużamy w czasie pojawienie się pierwszych zmarszczek. Ja niestety dowiedziałam się o wiele lat za późno jak ważny jest kolagen dla naszego organizmu. Przy zakupie takiego produktu ważne jest by sprawdzić jaki ma skład , jeżeli kolagen jest wymieniony na ostatniej pozycji w składzie to znaczy że jest jego jakaś śladowa ilość, lepiej dać sobie spokój z takim zakupem. Mam na facebooku ciekawy art. o 10 składnikach w kosmetykach których powinno się unikać . Jak ktoś zainteresowany to zapraszam do lektury do mnie na fb

Ja stosowałam głównie na rozstępy i blizny. I już prawie nic nie widać. Używam kolagenu naturalnego silver ale są jeszcze inne oraz colvita - kolagen w kapsułkach (pomógł na stawy). Zamawiam u babki przez maila kolagencolway.sklep@gmail.com ale ostatnio otworzyła stronę z nowymi produktami tej firmy i czekam teraz na szampon, kolagen natywny , balsam i kwas omega 3 i jestem pewna że z tych produktów też będę zadowolona:) kupiłam na stronie kolagen-sklep.colwayinternational.com

Gość kolagenoweszalenstwo
Znam te produkty bardzo dobrze, Kto raz wypróbuje pozostaje im wierny https://lumena.colwayinternational.com/ tu znajdziesz opis każdego z nich. Jest to nowa kolagenowa era. Kosmetyki nie mające konkurencji na rynku. Całkowicie naturalne, przynoszące zdumiewające efekty. Jedna z największych sensacji kosmetycznych.

Gość Gra22889

hmm no ja pije kolagen DH na skórę, ale tak żeby stosować na wierzch to nie słyszałam powiem szczerze...