Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepienie mmr

Polecane posty

Gość gość

Witam, córka miała szczepienie 13 marca ( córka ma 16 miesięcy). Od wtorku katar, kaszel i powiększone węzły chłonne. Dostała antybiotyk - zapalenie gardła. Oczywiście brak apetytu, ogólne osłabienie i noce nieprzespane. Dzisiaj wymioty. Nie chcę wyrokować, że to przez szczepionkę, ale może któraś zaobserwował u swojego dziecka podobne objawy po szczepieniu?

Gość gość
Oczywiscie, sporo osob, stad tez ******ntyszczepionkowy.

Gość gość
Dziecko choruje po szczepieniu, to nic innego jak NOP, szczepienia to syf...

sama opóźniam szczepienie mmr swojemu dziecku, ze względu na możliwe powikłania. ale nie wydaje mi się, żeby akurat tego typu choroba, jak opisujesz, mogła mieć z nim coś wspólnego.

Gość gość
moja corka miala szczepienie 12 marca od 17 marca stan podgoraczkowy 37,5 myslalam ze to po szczepieniu w nocy z czwartku na piatek ponad 38 st w piatek lekarz okazalo sie ze gardlo bardzo czerwone dostala antybiotyk miala goraczke do 39 st w nocy i przez sobote.dzisiaj zero goraczki wysypka na brzuchu i plecach podejrzewam 3dniówke po szczepieniu byla oslabiona i zlapala łatwo dodam ze nie miala wymiotów ale brak apetytu i marudzenie plus lekki katar

Gość gość
13:58 Głupia jesteś jak but, g*******e wykształcenie i doświadczenie a na medycynie się zna!

Gość gość
A ty Autorko ogarnij się i nie wywołuj wilka z lasu! Wszystko podejmiesz pod szczepienie? To już dziecko infekcji mieć nie może?

Gość gość
gościu z 14.50 czyli w sumie podobne objawy. Nie jestem antyszczepionkowa, bo do tej pory robiłam wszystkie zgodnie z kalendarzem szczepień. Wątpliwości i podejrzenia mieć mogę to nie zbrodnia.

Gość gość
a co? bycie przeciwnikiem szczepien i nieszczepienie to zbrodnia?

Gość gość
autorko jasne ze tak,ja tez na poczatku zrzucałam wine na szczepienie twoja corka podobie jak moja złapała infekcje osłabiona po tym szczepieniu u mojej to 3dnoiwka no bo dzisiaj ta wysypka i brak kaszlu od gardła naczytalam sie jeszcze o odrze poszczepiennej ale to raczej nie to tez nie jestem przeciwniczka szczepien ale jak mowia ze szczepienie wywyoluje autyzm to u mnie to wywołuje smiech no coz mam nadzieje ze mojej jak i twojej corce szybko przejdzie i sie nie powtorzy

Gość gość
PRIORIX jest o wiele lepszy niż MMR

Gość gość
oczywiście że to po szczepieniu