Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poddalam sie juz nie czekam na milosc

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
do Henius o nie nie zgodze sie ja mam swoja kase kupue sobie wszystko sama a nawet kupilam mu bardzo drogi prezent czego zaluje i to bardzo

Gość gość
wiemy czego chcemy

Gość gość
wiekszosc chce tylko sexu od 3 lat nie moge trafic wiec sobie odpuscic trzeba

Gość gość
Bo faceta się tak nie traktuje. Musicie zrozumieć to i nauczyć się tego. Jak się wam jakiś podoba i czujecie coś do niego, to nie mówcie mu że związek, ślub itp. W takim przypadku każdy ucieknie, bo się przestraszy, nawet choćby coś czuł do was. Trzeba po trochu realizować swoje plany. Przebywać z nim, chodzić na rodzinne spotkania, wtedy on będzie wiedział że skoro rodzinka was zaakceptuje, to musicie być razem. Wspólne wyjazdy na wakacje, zamieszkajcie razem. A w ostateczności, jak nie dojdzie do ślubu, to zróbcie sobie z nim dziecko, to może go przekona, chociaż nie zawsze.

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
nic nie mowilam o zwiazku spotykalismy sie czulam sie jak jego dziewczyna wiec nie pytalam do momentu kiedy zaczal rzadziej pisac cos czulam ze jest nie tak wspolne zdjecia kolezanka itd wiec chcialam wiedziec kim dla niego jestem wiec sie dowiedzialam ze bylam tylko dla zabawy bo otwarty zwiazek to dla mnie zaden zwiazek chyba dobrze wiedziec kim sie dla kogo jest od poczatku i jakie ma zamiary zabawa sex czy cos wiecej

Gość gość
Dziewczyny. Też tak miałam. Miłość jest za progiem. Miałam okres, wyglądałam fatalnie, ubrałam się w związku z tym fatalnie. I tego dnia poznałam faceta, który coś zobaczył w moich oczach. A ja w jego. Wtedy zrozumiałam, co to jest miłość od pierwszego wejrzenia. Nic na siłę.

Gość gość
Trzeba miec jednak niesamowite szczescie...