Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowa12345

Rowerek stacjonarny ZACZYNAMY !!!

Polecane posty

Gość Diamentowa12345

Witam, od jutra zaczynam jeździc na rowerku stacjonarnym. Mam zamiar jeździć codziennie po godzince :) Aktualnie waże 90 kg przy wzroście 167. Bardzo dużo, ale w końcu chcę coś z tym zrobić. Wiem że sama jazda za dużo nie da. Potrzebna jest odpowiednia dieta. Może ktoś coś doradzi? Co mogę jeść a co nie? A może znajdzie się osoba, która podobnie jak ja chciałaby zrzucić zbędne kilogramy właśnie w ten sposób? Zawsze wspólnie raźniej :) Wspólna motywacja się przyda :)

Gość gość
hejka, jestem Ala. ważę 83kg przy wzroście 166cm. od poniedziałku zaczynam na orbitreku :) WQcześniej miałam zacząć ale okazało się że jestem w ciąży. Poroniłam w ten czwartek. I biorę się za swoje cielsko.

Gość gość
Będziesz stosowała jakąś dietę czy tylko same ćwiczenia ?

Gość gość
Dieta..hmmm Dużo herbat ziołowych, zero słodyczy, chleba, napojów gazowanych. i generalnie mniej jeść . A Ty?

Gość gość
Z pewnościa mniej jeść, zero słodyczy (zresztą za nimi od jakiegoś czasu nie przepadam więc nie będzie to dla mnie problem ). Do tego owoce i jogurty naturalne. Kiedyś tym sposobem schudłam 10 kg. Przez jakiś czas było super. Niestety pózniej zaczęłam jeść wieczorami no i niestety mam teraz te 90 kg :( nigdy tyle nie ważylam...

Gość Demma2
ufff i do mnie wreszcie dotarł mój nowy rowerek :). ponad tydzień czekałam na kuriera. poprzedni już nie nadawał sie do użytku. od poniedziałku codziennie jeżdżę godzinę, piję dwa razy dziennie herbatki odchudzające od www.sklepdiety.pl i z niecierpliwością czekam na efekty :). ważę teraz 69 kilo i chciałabym spaść do 65.

Gość Diamentowa12345
Ja jakoś nie wierze w herbatki tabletki i inne specyfiki odchudzające. :) Może uda mi się schudnąć bez nich :)

Gość gość
bo masz rację, to nic nie daje, a ten wpis powyzej to zwykla reklama

Gość gość
Może jest osoba która schudła jeżdząc rowerem stacjonarnym? Jak najlepiej jeździć żeby schudnąć? W jakim tempie?

Ja stosowalam dietę na której schudlam 7 kg. Z 79 do 72 przy wzroście 169 a teraz staram się pic minimum 1,5 litry wody niegazowanej dziennie nie jeść kolacji oczywiście i co 2-3 dni ćwiczę i narazie nie tyje ani nie chudnę :) ale tez od czekolady nie moge się powstrzymać. :)

Gość gość
Cwiczyc coziennie prznyjamniej przez godzine tak zeby dobrze sie spocic. Do tego zadnych napojow gazowanch i zadnych sokow bo maja cukier. Pic duzo wody, wyeliminowac slodyczne, ciasta, chleb i makaron i powoli powinnas zauwazyc roznice.

Gość Diamentowa12345
Jaka to była dieta ? :) Szczerze mówiąc wolalabym jeść wszystko to co do tej pory tylko w mniejszych ilościach, do tego codziennie godzina jazdy rowerem. No i oczywiście zero słodyczy i napojów gazowanych. Nie ukrywam że przytyłam tyle bo podjadałam wieczorami o późnych porach niestety... :(

Gość Diamentowa12345
Najgorzej że po godzinnej jeździe rowerkiem strasznie boli tyłek :)

Gość gość
Nikt nie ćwiczy na rowerku stacjonarnym ??? seriooo ??? :) :)