Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerzucam się na dziewczyny albo aseksualność

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę być z żadnym facetem. Nie chcę, żeby oceniał mnie jak rzecz, i był ze mną, bo mu się podobają moje cycki czy co tam innego. Mam tego wszystkiego dość, czuję się skołowana.

Gość prawictwo pospolite 137
też wolę dziewczyny . Witaj w klubie

Gość gość
Ja juz zrezygnowalam z facetow, zwiazkow, seksu. Niech mnie wszystkie sliniaxce sie amanty w dzyndzla cmokna :D

Gość gość
Ja mam tego dosyć. DOSYĆ DOSYĆ DOSYĆ! co jest najgorsze, to nie moja wyobraźnia, to sami faceci swoim zachowaniem to potwierdzają Nie zaufam żadnemu facetowi. Jak można komuś takiemu ufać? kto ocenia i traktuje cię jak przedmiot? mam się stroić, żeby się spodobać jakiemuś cieciowi, a on i tak będzie wybrzydzał, bo chce laleczki, żeby poszpanować przed kumplami (mój były tak robił! i znam wielu o takim zachowaniu). Od jutra przestaję robić makijaż. Mam go dość od jakiegoś czasu, ale maluję się, bo nie chcę się czuć gorzej od wypackowanych lasek. No i oczywiście faceci prędzej zwrócą uwagę. Koniec tego. Koniec poświęcania się w imię właściwie czego? Przecież ja nawet pociąg seksualny mam na tyle słaby, że doskonale sobie radzę sama A czułości, takiej prawdziwej (a nie, że ktoś mnie przytula, bo mu się chce) zaznam prędzej od kobiety niż od faceta

Gość gość
Nie poczuję się bezpiecznie z żadnym facetem. Bo jak mogłabym. Będę się bała o wszystko, że nagle mu przestanę odpowiadać bo mu się znudzę, że będzie szukał wrażeń, że się zestarzeję i przestanę się podobać i wiele innych

Gość gość
Ja tez zadnemu nie zaufam. Nie chce nikogo, poradze sobie sama. Jesli chce byc idealna to tylko dla siebie. A juz na pewno nikt mnie nie bedzie sxantazowal :(

Gość gość
Ja to pierniczę. Dbam o siebie, lubię kosmetyki, chodzę na siłkę, ale malować się już tak usilnie nie będę, bo po co? to jest stylizacja, a nie dbanie o siebie, a grunt, żeby dbać o skórę i ciało.

Gość gość
up

Gość Dzie się wsadza
Idź do weterynarza niech Cię uśpi.

Gość Dzie się wsadza
le maluję się, bo nie chcę się czuć gorzej od wypackowanych lasek. Hahahahhahahaha

Gość gość
No tak, bo bez faceta będę bezwartościowa :D

Gość gość
No tak, bez drugiej polowki jest sie nikim. A i owszem, jest sie nikim jesli to nie jest nasza decyzja.

Gość gość
A co jest w tym zabawnego? Odkryłeś, że dziewczyny się malują, bo nie chcą odstawać? Mieszkam w dużym mieście i tutaj dziewczyny nie tylko są perfecto umalowane, ale też super ubrane. informuję cię, że zawsze ładna dziewczyna z urodą podkreśloną choćby lekkim makijażem bardziej zwróci uwagę

Gość gość
Więc ja będę kimś, bo to moja decyzja :D (ale nawiasem mówiąc macie głupie myślenie)

Gość gość
ja tez im nie umiem zaufac

Gość gość
kolejna zraniona przez jakiegos s********a dziewczyna która sie zraziła do facetow... szkoda mi ciebie

Gość Dzie się wsadza
Już nie umie sobie kogoś normalnego wybrać.

Gość gość
To nie był odpowiedni facet, ale byłam niedoświadczoną 16stką. Chociaż na początku zachowywał się tak, że nawet moją wymagajacą mamę sobie kupił. No i co z tego..? I nie będzie kolejnego. Bo mam kolegów, mam neta, i widzę, jacy są faceci. A ja nie mam zamiaru wpędzać się do grobu przez stresowanie się :) związek ma być przyjemnością i poczuciem bezpieczeństwa, a nie nie wiadomo czym. I tyle.

Gość gość
Ja po prostu mam dość czucia się jak lalka, która musi się wysilać, żeby spodobać się jakiemuś facetowi...zrób to, tamto, ubierz się w czerwoną kieckę (choć akurat je lubię), chybotaj się na obcasach, bądź taka i siaka etc to ktoś na ciebie zwróci uwagę. I jeszcze zachowuj się odpowiednio, zachowaj dziewictwo (chyba faktycznie je zachowam xd) to będziesz zasługiwać na szacunek (Ty oczywiście zachowaj, bo facet może sobie testować w łóżku laski), a inaczej - s********j, bo nie masz podkręconych rzęs, szpilek jak inne dziewczyny albo będę wkurzony, że cię pierwszy nie rozdziewiczyłem... etc etc wiem, może mam to lekko wypaczone, ale na pewno po częśći TO JEST PRAWDA.

Gość gość
I ja jestem bliska! Patrze w lustro i widze fajne cycki fajny tyłek itd. ale facet rozkapryszony. Już mu przeszkadza wszystko. Najpierw dziecko które mi machnął potem niedokręcona tubka pasty do zębów... Jak patrzy w tv i pokazują matkę z 3 dzieci w tym jedno z downem to, on ma minę s********o kota na pustyni a jak do tego wyglądają na biednych to, mam wrażenie że zaraz pawia puści:O

Gość gość
Właśnie wstał i gary myje Dziewczyny musimy to oblać ! STAWIAM WSZYSTKIM!

Gość Dzie się wsadza
Wyrosłaś w patologicznym środowisku, gdzie kobiet nie szanuje się albo to cech Twojego pokolenia. Dziewczyny zapatrzone w brednie w tv tak postępują i jest gotowy model społecznego postępowania. Ktoś chce normalnie, jak Ty, a tu nie ma już, bo normalnie to jest tak jak nie chcesz zeby było.

Gość gość
raczej cecha pokolenia. Tylko nie rozumiem, czemu oskarżasz o to tylko dziewczyny, skoro faceci mają w tym duuży udział i potwierdzają swoim zachowaniem obawy tych dziewczyn :D

Gość gość
Dodam, że jestem młodą dziewczyną (21 lat).

Gość gość
masz rację, szkoda życia na facetow

Gość gość
Chcesz być niezależna Na to trzeba sobie zapracować Pracuj nad tym a będziesz wiek jest bez znaczenia

Gość gość
Cały czas pracuję :)

Gość Dzie się wsadza
Dziewczyny na to pozwalaja

Gość gość
Nie tylko.

Gość gość
;d