Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina001

Tone w długach...

Polecane posty

Gość malwina001

Moje życie wygląda okropnie :/ Po studiach związałam sie z moim narzeczonym. Oboje mięliśmy dobre pensje więc wydawaliśmy dużo na przyjemności, kupiliśmy mieszkanie w centrum miasta, meble, dobre auto. Niestety teraz nie możemy pospłacać kart kredytowych, płacimy ogromne rachunki i co miesiąc jesteśmy na minusie :( :(

Gość malwina001
Nie bede tutaj tych wszystkich liczb podawać, ale są kredty z 3 kart, hipoteczny i leasing za auto :O Możesz sobie wyobrazić il tego jest i jak mnie to wykaańcza...

Gość gość
no to troche zacisnij pasa, splacaj najbardziej kosztowne kredyty i wyjdziesz na prosta. skoro masz dobra pensje to nie widze problemu. ludzie cale zycie zyja skromnie i daja rade ty jak tak pare miesiecy pozyjesz to ci korona z glowy nie spadnie.

nie mogę, bo mimo że mało zarabiam, nie mam żadnych zobowiązań pieniężnych, mam stare auto, jeden pokój z kuchnią i łazienką i żyję.

Gość gość
w biednym narodzie nie znajdziesz raczej współczucia pisząc: prowadzę tryb życia tak hulaszczy że nawet mimo dobrych zarobków mam pełno długów. i słusznie.

Gość Dzie się wsadza
Ale pazery !!!! Nie wiecie frajerzy pod czym się podpisujecie hehe

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)