Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odkladac do lozeczka 1,5roczniaka ktory zasypia na rekach?

Polecane posty

Gość gość

Lozeczko na ostatnim poziomie.

Gość gość
Nauczyc zasypiac w lozeczku :-)

Gość gość
Chyba jest za duży żeby go usypiać na ręku.normalnie poloz a jak sie obudzi to nie zwracaj uwagi zaśnie z powrotem

Gość gość
Tylko jak nauczyć zasypiac w lozeczku

Gość gość
Ja jak synka odkładam to odrazu układam na boczek, pieluszkę do której jest przytulony daje na oczko, tak wiadomo przytula się dalej do niej, i chwile trzymam go za dupkę i tak nią macham, tak jakbym lulala na rękach

Gość gość
Wlasnie jak sie obudzi jest wrzask albo nerw i ucieczka..wiec ciezko czekac az sie uspokoi nie ten typ;-( chodzi mi raczej o umiejtnosc odlozenia ze ciezko tak sie wygiac nisko zeby delikatnie odlozyc...a moze zdemontowac czwarta czesc?

Gość gość
Sama stwarzasz sobie problem.dziecko będzie miało 3-4lata i będzie spalo z wami w łóżku?to rujnuje związek.serio.naucz go samemu spać.moj synek do pól roku spal ze mną.potem sam.gdy skończy rok byl okres 3mc ze nie chcial spać sam histeria co wieczór.w końcu pow dosc.kladlam go dalam misia słuchawki w uszy pól godziny placzu i spal.pomeczylusmy sie tydzień i od tamtej pory gdy chce spać od razu kieruje sie w stronę lozeczka

Gość gość
Normalnie. Nie potrafisz się tak nachylic?

Gość gość
Najlepiej czekać aż dziecko mocno zaśnie, wtedy nie poczuje, że je odkladasz do łóżeczka. Ja tez miałam taki problem, bo przy ostatnim poziomie łóżeczka zawsze brakowało mi 2 cm, żeby się wygiac. Doszło do tego, że mała przyzwyczaiła sie, że zanim będzie mogla spokojnie spac w łóżeczku, to musi zrobic "bam" :-)

Gość wifigdańsk
jejku jak to jak odkładac? normalnie. ja tez moją odkladam jak zasnie na rekach. tak ją trzymam do zasniecia ze latwo jest potem dziecko przeniesc w kazde miejsce.

Gość wifigdańsk
no tak w sumie ja jestem wysoka,nie pomyslalam o ludziach niskich.