Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w końcu zmądrzałam!

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem ponad rok. Jak dzisiaj na to patrzę to sadzę, że nigdy mnie nie kochał. Nie wiem czy potrafi kogokolwiek kochać. Sytuacja 1. poszliśmy ze znajomymi do baru, stwierdził, ze podrywam kolegę, wybiegł, szarpał się z jednym i zostawił mnie samą na mieście.pół nocy go szukałam. nie przeprosił obraził się. 2.jego kolega mnie naobrazał, nie stanął w mojej obronie,pobiegł za kolegą, miał pretensje że obraziłam kolegę. 3.napił się wybiegł z domu, po 23 biegałam z nim pijanym po cmentarzu.nie przeprosił.4 najlepsza i ostateczna posprzeczaliśmy się poszłam do niego, normalnie pogadać, wiedziałam że przesadziłam. był u kolegi w domu, schował się, ale wiedziałam że jest w środku bo widziałam jak wchodził. to zaczął z ukrycia wypisywać żebym poszła do siebie i zaczęła się leczyć. Takich atrakcji jak żyje nie miałam z nikim. Nie kochał mnie,nie potrafił mi chyba tego powiedzieć,ale takie rzeczy załatwia się prosto w twarz, nie ostawia takich cyrków.

Gość gość
moze po prostu ma zaburzenia psychiczne

Gość gość
nie wiem, możliwe. no nikt mi nie wmówi że jest normalny! poszłam do domu, napisał, że już więcej go nie zobaczę, bo go nie będzie! jak żyje takich cyrków nie widziałam! zerwałam z nim, to zaczął pisac ze na cmentarzu się znajdzie.

Gość gość
były jeszcze inne sytuacje, setki innych sytuacji. ale miarka się przebrała, ileż można! leżał i mówił ciągle: ty mnie nie kochasz, widzę to, ja ciebie kocham ty mnie nie. a później do kolegi leciał i się chował ode mnie. wiem że o mnie rozmawiali, przy dzieciach 13 i 15lat tego faceta i przy jego żonie! cyrki!

Gość gość
chryste skad ty wytrzalas tego mlota?? :o

Gość gość
poznałam, każdy mi wmawiał, że on taki dobry, cudowny facet. zaczął odwalać myślałam chwilowe, ale po ostatniej akcji stałam jak zszokowana! pisał z ukrycia idz do domu, lecz sie, nie pisz do mnie. aż nie chce mi się w to wierzyć!!

Gość gość
ogólnie nie pił, ale raz wypił, uciekł ode mnie na miasto, ja biorąc antybiotyk poszłam go szukać, doprawiłam się jeszcze bardziej. w d***e to miał.srodek nocy, ja bez czapki zima mróz. okazało sie że uciekł do dziadka, wiec musiałam iść do niego, robić sobie wstydu co niemiara. Ale to ja mam się leczyć!

Gość gość
o cholera!!!

Gość gość
no niestety, jakieś zaburzenia pewnie ma, aż tak się na tym nie znam, by zdefiniować.