Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jakaś choroba psychiczna?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem ponad rok. Jak dzisiaj na to patrzę to sadzę, że nigdy mnie nie kochał. Nie wiem czy potrafi kogokolwiek kochać. Sytuacja 1. poszliśmy ze znajomymi do baru, stwierdził, ze podrywam kolegę, wybiegł, szarpał się z jednym i zostawił mnie samą na mieście.pół nocy go szukałam. nie przeprosił obraził się. 2.jego kolega mnie naobrazał, nie stanął w mojej obronie,pobiegł za kolegą, miał pretensje że obraziłam kolegę. 3.napił się wybiegł z domu, po 23 biegałam z nim pijanym po cmentarzu.nie przeprosił.4 najlepsza i ostateczna posprzeczaliśmy się poszłam do niego, normalnie pogadać, wiedziałam że przesadziłam. był u kolegi w domu, schował się, ale wiedziałam że jest w środku bo widziałam jak wchodził. to zaczął z ukrycia wypisywać żebym poszła do siebie i zaczęła się leczyć. Takich atrakcji jak żyje nie miałam z nikim. Nie kochał mnie,nie potrafił mi chyba tego powiedzieć,ale takie rzeczy załatwia się prosto w twarz, nie ostawia takich cyrków. Potrafił leżeć i mówić nie kochasz mnie, wiem to, widzę to. JA Ciebie kocham, Ty mnie nie. Gdy w końcu zerwałam napisał mi, że zobaczę go na cmentarzu. Nie wiem, czy on ma jakąś chorobę psychiczną, zaburzenia czy bog wie co jeszcze..?

Gość gość
Poważnie pytam, co o tych zachowaniach myśleć? Jestem załamana.

Gość gość
faceci z reguły to p***y sa tzn nie umiejo radzic sobie z emocjami i szantażuja

Gość gość
Zdaję sobie sprawę, ale czym miał mnie szantażować skoro nie chciał ze mną być?

Gość gość
to nie chciał być z tobą dlatego takie scenw robił

Gość gość
Gdzie ty takiego swira znalazlas?? Chory jakis uciekaj od niego nigdy nie wracaj. Gdyby nie chcial byc to by nie byl, a nie robilby tamich rzeczy. Az strach pomyslec co takiemu w glowie siedzi Socjopata. To nie sa zachowania normalnego czlowieka. Czy on sie gdzies leczyl? Sadze ze chcial wzbudzac w tonie litosc i poczucie winy. Swir!!!!!!!

Gość gość
To nie chciał z nią być i takie jazdy miał, a pozźniej napisal że sie zabije. Też myślę że jakieś zaburzenia ma...