Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo chce zajść w ciążę.

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chce być w ciąży. Wczoraj dostałam okres wiec nowy czas nowa szansa. Nie kupię testów owulacyjnych bo u mnie się nie sprawdzają. Mam cykle 28-31 dniowe. Ostatni okres to 19 luty wczoraj dostałam okres czyli 22 marzec. Kiedy mam dni plodne? Najgorsze jest to ze mój facet pracuje a jak jest w domu to i jego rodzice sa. Znacie może jakieś domowe sposoby na zwiększenie plodnego śluzu? Jakoś modlitwy?

Gość gość
modlitwy działają dopiero po ślubie kościelnym. W necie są kalkulatory dni płodnych, ale może najpierw zamieszkajcie razem?

Gość gość
Olejek z wiesiołka wspomaga sluz płodny ale bierze sie go do połowy cyklu czyli około 14dnia liczac od daty 1 dnia miesiaczki

Gość gość
podobno bardzo dobre są żele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus albo pre-seed. Moja znajoma bardzo je chwaliła

Gość gość
jeśli nie obserwujesz swojego ciała czyli śluzu, temp i szyjki to dni płodnych nie wyznaczysz. możesz użyć kalkulatora dni płodnych to da ci orientację teoretyczną. A co rodzice mają do waszych starań o ciążę? nie dają wam spokoju?

Gość gość
ja też polecam olej z wiesiołka - osobiście brałam Oeparol, poczytaj na tematach staraczek, piszą o tym sporo

Gość karolajnka
Autorko, ja rowniez staram sie o dziecko. Ostatnia @ byla dokladnie wtedy co u Ciebie, czyli 19 lutego. Do dnia dzisiejszego nie dostalam okresu. Wypada 35 dc. Moje cykle od wrzesnia wygladaly nastepujaco: 28 , 27, 32, 28, 31 Mam obrzmiale i bolace przy dotyku piersi i sutki, lekkie bole podbrzusza i pochwy. Boje sie testowac...

Gość karolajnka
aa i jeszcze zapomnialam dodac, ze mam non stop uczucie mokrosci w majtkach, taka nieco biala, niegesta, a lejaca sie wydzielina.

Gość gość
karolajnka zrób test! Na bank wyjdzie już pozytywny. Ja ostatnią @ miałam 20.02 termin @ był na piątek, w poniedziałek robiłam test i jest ciąża :)