Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E PAPIEROS A TYCIE KTOS PRZYTYL?

Polecane posty

Gość gość

Witam czy po e-papierosie chce wam sie bardziej jesc? i czy ktos przytyl ? to dla mnie wazne poniewaz bardzo chce przytyc ale pale papierosy :( i chcialabym kupic tego e-papierosa ale nie wiem czy to ma jakis sens... :/

Gość gość
to dla mnie wazne aby ktos mi odpisal i mnie zmotywolal do dzialania ;)

Gość gośćula
jak się przerzuciłam na e-petka nie przytyłam,ale duzo go jarałam i mocny liquid ,pózniej zeszłam do 18 mg ,pózniej 12 ,6 ,0 i teraz juz w ogóle nie palę

Gość gośćula
a na apetyt kup sobie cos w aptece,dużo bitej śmietany , jak lubisz to likiery alkoholowe /malibu,ajerkoniak,likier orzechowy,kawowy/

Gość gość
ehhh szkoda :(

Gość gośćula
ale warto rzucić papierochy ,nawet sobie nie zdajesz sprawy jak cuchniesz ,wiem bo teraz dopiero czuję ,przedtem nie czułam

Gość gość
ja pale 60 lat i żyje

Gość gośćula
no mój dziadek ma 91 i dalej pali i dalej żyje :) chodzi o zapach -dla niepalących jest odstręczajacy , ma wpływ przy rozmowach kwalifikacyjnych,randkowaniu ,w ogóle inaczej sie postrzega ludka smierdzacego papierochami a inaczej świezego

Gość gość
ja przytylam po odstawieniu papieorsow prawie 30 kg w pol roku masakra najgorsze chwile :(

Gość gość
W maju 3013 po 60 lat palenia poddalem sie zabiegowi biorezonansem. To trwa 15 min. i kosztuje 100,-zl i juz nie pale. zaoszczedzilem w tym czasie prawie 10.000,- zl i nie przytylem. zalecam ten zabieg ktory eliminuje nalog w glowie.

Trochę przytyłam po rzuceniu zwykłych papierosów ale szybko zastąpiłam je greensmoke, po 3 miesiącach waga wróciła do normy. Nie wiem co byłoby gdybym nie zaczęła palić.