Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female123654heuehkjab

Obsesja?

Polecane posty

Gość female123654heuehkjab

Mam 19 lat. On 30. Jestesmy razem od ponad roku. Jest wspaniale. Nasze miasta oddalone sa od siebie 30 km, ale widzimy sie praktycznie codziennie. Ostatnio poczulam, ze moje zauroczenie przeobrazilo sie w zakochanie. Nie moge sie na niczym skupic. Caly czas o nim mysle. Jak odjezdza to mi sie chce plakac, mimo ze wiem, ze moglabym go zobaczyc nastepnego dnia. Wiem, ze on tez mnie bardzo kocha. Zamierzamy razem zamieszkac w tym roku. Moj problem polega na tym, ze ostatnio przezywam taka jakby lekka depresje. Nic mi sie nie chce robic. Tylko bym spala. On raczej nie ma czasu na takie gowniarskie zachowania jak moje, zajety jest praca. Co ja mam zrobic zeby przestac o nim myslec caly czas? Pomyslicie, ze mloda i glupia zakochala sie i co. Ok, jest tak, ale mnie to meczy. Mam sie czyms zajac? Probuje, ale zaraz przestaje to robic, bo moje mysli znowu kraza wokol niego. Dzwonimy i piszemy do siebie, ale mi to nie wystarcza. Zamiast wziac sie ostro za nauke, bo przede mna matura, to nie potrafie!!!!! Co ta milosc robi z czlowiekidm. A pomyslec, ze na poczatku wcale mi sie nie podobal... P.S. bez hejtow, chyba kazda z Was byla kiedys zakochana bez pamieci.

Gość gość
Ja cały czas jestem.