Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak patrzę na te "wystrojone" polki na ulicach to nie wiem czy śmiać się czy pła

Polecane posty

Gość gość

kać. Rzadko kiedy rozumieją co to znaczy znać umiar. Poza tym wszystkie wyglądają tak samo i niestety oznacza to przeważnie tandetnie. Owszem, skórza kurtka to klasyk ale na Boga klasykiem nie jest ramoneska za 90 zł z pull&bear z ekoskory, czesto jeszcze przetarta. Każda napotkana dziewczyna na ulicy paraduje z torebką - jest to albo shopper albo jakiś inny model z sieciówki:) Manicure, ciągle widzę niezadbane dłonie, z odpryskującym lakierem. To tylko drobiazgi a jest tego więcej.

Gość gość
Ja mam skorzana kurtke od projektanta :) I co powiesz na to dziewczynko z zapalkami?

Gość gość
...to nie pacz.

Gość gość
Że też mam taką kurtkę, świetnie skrojoną i najlepszej jakości:) A pisałam o ogóle bo chyba sama przyznasz rację, że to co się widzi na ulicach, w kinie, w innych miejscach publicznych przyprawia o uśmiech:)

Gość gość
W d***e mam to co kto nosi.

Gość gość
Chuj ci w d**e, chuj nas obchodzi ze masz j****a kurtke genialnie skrojona dobrej jakosci, za to k***a mozgu nikt ci dobrze nie skroil

Gość gość
16:45 hahahah :D

Gość gość
odpryskujący lakier to pikuś, ale kwadratowe tipsy doprowadzają mnie do wymiotów, dawno już niemodny kształt i równie niemodne odpustowe ozdoby na nich

Gość gość
Niech se nawet nosza trojkatne pazury, chuj to cie piwinno obchodzic

Gość Jagość
Ja mam w tej chwili klaki na tlustych girach i co? Zj***esz mbie za te klaki?

Gość gość
A Ty nie masz większych problemów autorko? Dobrze, że sama jesteś dobrze ubrana. Nie rozumiem ludzi, którzy przeżywają jak ktoś był ubrany, czy jest gruby czy chudy, jakie ma auto itp. Co Was to obchodzi? Każdy się ubiera jak mu się podoba i na ile go stać.

Gość gość
Noooo autorka to jest cudowna, wszystko ma piekne i ma glownie pieknie skrojona kurtke , to jest jedyny jej cel w zyciu k***a

Gość gość
autorko napisz sobie z tylu na kurtce "mam najlepiej skrojona kurtke w miescie" albona czole to sobie napisz

Gość gość
tipsy są obrzydliwe , te ich fryzurki na jedną modłę jest obrzydliwe oraz te krzykliwe tandetne ciuchy bazarkowe i buty OK za łądne to to nie jest ale , jak chcesz zobaczyć prawdziwą tandetę z sieciówek bez składu i ładu ponakładaną na dziewczyny , to zapraszam do Niemiec :) tu to dopiero tandeta aż pojąć tego nie można ! Bo i kasa jest i możliwości są a dookoła same smoluchy zaniedbane z różowymi niebieskimi i zielonymi włosami :O

Gość gość
Typowy polski zaścianek, interesowanie się innymi.

Gość gość
J***l cie pies wiesniaro. Wielka szafiareczka sie, guru mody z bazaru.

Gość gość
Co tu zaścianek ma do rzeczy? Wiosna jest trawa zielenieje, listki juz widać, pierwsze kwiatki już kwitną, a te smętne polki dalej ubrane jak córki stróża, albo córy koryntu, zero inwencji pomysłowości i gustu, polski badziew a'la celebrytki goownojadki. Mamy naprawde ładne dziewczyny, ale co z tego kiedy totalne bezguścia, nie wiem czy 1 na 1000 próbuje wyglądać jakoś inaczej niż manekin. Przykre :(

Gość gość
To słucham w co proponuje sie ubrać na wiosne zawsze świetnie ubrane guru mody.

Gość prawictwo pospolite 137
tzw moda nie jest dla młodych kobiet tylko starszych po 40-tce ... Młode chcą byc seksowne , a w większosci przypadków modny ciuch nie jest seksowny.. Niestety

Gość gość
A zascianek matole ma tyle tutaj do rzeczy, że nikt normalny i z wlasnym zyciem nie interesuje sie cudzym i tym jak ktos jest ubrany - mam tyle spraw i na tyle taktu, ze do głowy mi by nie przyszlo krytyka czyjegoś stroju. To siedzi tylko w glowie u takich pustakow co jakos wypelnic musza te pustkę miedzy uszami.

Gość gość
Ja proponuję ubrać się w ciuchy, tak aby nie było za ciepło, nie za gorąco i wygodnie.

Gość gość
k***a trzeba mieć za co kupić, pracuję w tym p*********m kraju ponad 30 lat za najniższą krajową, j****y kraj zniszczył mnie

Gość gość
Prawictwo ty to bardzo nie masz gustu, to juz przegiecie

Gość gość
ale co ty chcesz od tych kurtek? Są ladne i do wszystkiego pasują

Gość gość
Moda jest dla prymitywnych, i pustaków. Mądrzy i z klasą potrafią sami dobrać sobie ubiór, gdyż są kreatywni.

Gość gość
nie myl kreatywności z klasą, ja jestem bardzo kreatywna, ale klasy mi brak :D

Gość prawictwo pospolite 137
Prawictwo ty to bardzo nie masz gustu, to juz przegiecie wiem ,ze przegięcie , ale dałem taki przykład , że młode mają mode i modne ubieranie się w czterech literach

Gość gość
Kurtki sa ok i dziewczyny ladnie wygladaja, bardzo ladnie skromnie do tego dzinsy torba fajne buty piekbe wlosy i gitara a ty paniusiu paradujesz i nic wiecej nie masz do roboty, tylko paradujesz i plotkujesz fuuuj, jestes dretwa

Gość gość
dlatego ja kupuję te rzeczy które mi się podobają w których wyglądam dobrze i nie są to rzeczy które co druga dziewczyna nosi na ulicy :) nigdy nie kierowałam się modą a jedynie podglądałam gdy jakiś fason lub styl mi się spodobał , tak aby wybrać coś w podobny deseń dla siebie :) też nie lubię gdy wszystkie dziewczyny chodza ubrane i uczesane na jedną modłę