Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyweselna

Restauracja Tarnów

Polecane posty

Gość antyweselna

Halo Halo Tarnów i okolice!! Szukam fajnej, kameralnej knajpy w Tarnowie lub okolicy na zrobienie obiadu po ślubie dla 30 osób. Chcę żeby było to miejsce niebanalne, bez wielkich sal weselnych, nie zajazd przy drodze i broń boże żaden pałacyk. Myślałam o knajpie Podzamcze na marcince, ale niestety terminy pozajmowane :( Szukam teraz czegoś innego, ale niestety nie mogę na nic ciekawego trafić. Doradźcie coś.

Gość antyweselna
upup

Gość gość
ale w jakim terminie szukasz? ja tez nir chce wesela, bedzie obiad w restauracji w porcie na 30os. i tyle

Gość gość
Dobre mam doświadczenia z restauracją Pasaż Tertila. Robiliśmy tutaj parę miesięcy temu wesele dla ponad 100 gości i jak najbardziej wszystko się udało. Mają zróżnicowane menu, wszystko było gotowane na świeżo, obsługa uwijała się bardzo sprawnie. Same wnętrza są bardzo przyjemne, na górze jest część barowa, na dole jadalniana, generalnie przestrzeni nie brakowało. Prowadzą swój serwis na www.pasaz-tarnow.pl

Gość gość
Na tę chwilę to mi do głowy przychodzi tylko Pasaż Tertila na pl Kazimierza Wielkiego. Serce miasta, także lokalizacja perfekcyjna. Ja u nich bardzo lubię piwo belgijskie z nalewaka a jeśli chodzi o jedzenie to choćby pstrąg z frytkami belgijskimi jest bardzo dobry. Całe menu można sobie online przejrzeć na www.pasaz-tarnow.pl Z tego co wiem to restauracja organizuje też imprezy okolicznościowe, także można też z takiej opcji skorzystać.

Gość gość
Jeśli chodzi o restauracje w Tarnowie to polecam bardzo Hotel Krzyski, bardzo miła obsługa oraz dobre jedzenie. Byłam bardzo zadowolona będąc tam, Jak coś tu daje linka: http://www.hotelkrzyski.pl/ warto zajrzeć :)