Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam prawie znajomych bo nie lubię gadania po próżnicy

Polecane posty

Gość gość

a z większością ludzi niestety trzeba się silić na lekkie i przyjemne rozmowy :O wolę taką kafeterię gdzie można pogadać na ambitne tematy

Gość gość
ambitne to raczej nie ale mozesz powiedziec wszystko co ci chodzi po glowie .

Gość gość
rozumiem cię w pełni

Gość gość
też tak mam .

Gość gość
tak, ale tu możemy normalnie gadać np. : - czuje się nieatrakcyjna - jestem szczesliwa/ nieszczesliwa - nie lubie ludzi/ lubie ludzi ale nie mam znajomych itp. a w towarzystwie mało kto by się przyznał do czegoś takiego każdy udaje kogoś lepszego niż jest naprawdę

Gość gośćula
czasami zdarzają sie ambitniejsze tematy i ciekawi rozmówcy:) Tez zauważyłam że z wiekszoscia ludzi da sie gadac tylko o d***e marynie,mam mało znajomych

Gość gość
moim zdanie ludzie się zwyczajnie obawiają jak ich odbierze druga osoba jesteśmy w większości zamknięci w cobie

Gość gość
moim zdanie ludzie się zwyczajnie obawiają jak ich odbierze druga osoba - tak mają tylko wartościowi ludzie, najczęściej introwertycy a niestety częściej spotykamy "wygadanych głupkow" którzy klepią ozorem byle klepać :O

Gość gośćula
kurde no sory ale jak zaczynam jakiś temat z osobą zdaje sie inteligentna po humanistycznych studiach a ta osoba tylko ",yhy,hehe,ja pierd, kur..,mhm" to co to za polemika ? to juz wolę na kafe posiedzieć

Gość gość
też nie lubię pierdzielić o bzdetach dla mnie to stracony czas , albo konkretnie albo wcale