Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scroob

Co kupić na przeprosiny sąsiadowi?

Polecane posty

Gość scroob

Wczoraj robiłam imprezę, łaziłam i uprzedzałam sąsiadów że może być głośniej, ale tych pode mną nie było no i założyłam że ich po prostu nie ma.. A teraz się okazuje że jednak byli no i wiecie, trochę przypał... Co kupić im na przeprosiny ? Jakieś czekoladki czy co ?

Gość gość
a marudzili ? bo jak nie , to czekoladki z przeprosinami ale nie takimi abyś się upokarzała tylko normalnie , w końcu bez przesady codziennie imprez nie robisz

Gość gość
idz jeszcze pocaluj ich po stopach najlepiej

Gość gość
głupia jesteś pukałaś nie otworzyli to znaczy ich nie ma to ich wina i tyle ale jak chcesz im lizać d**y to twoja sprawa

Gość gość
nie zadzwonili po policje znaczy ze im nie przeszkadzalo. nie masz za co przepraszac. ja tam od razu dzwonie jak mi nie pasuje

Gość gość7045
Masz zamiar przepraszać ich za to, że we własnym domu zorganizowałas impreze? No bez przesady...:O

Gość gość
Uważam, że to fajny pomysł, naprawdę z klasą, że chcesz iść i przeprosić za kłopot. Mało kogo na to stać. Czekoladki będą ok.

Gość scroob
Spotkałam panią mieszkającą pode mną dzisiaj przy wyjściu, była bardzo w porządku ale mówiła, że na następny raz jeśli planowałabym organizować jakieś spotkanie żeby uprzedzić. Uprzedziłam wszystkich oprócz nich, a to w sumie oni wyszli najbardziej poszkodowani, ściany w bloku mamy dość grube ale przez podłogę to wszystko najgorzej się niesie. No i nie zadzwonili na policję, za co też bardzo jestem wdzięczna, bo jeśli przeszkadzaliśmy im bardzo to mieli takie prawo. Chciałabym być po prostu w porządku wobec nich, imprezę robię w bloku raz na ruski rok, i to też raczej tylko taką posiadówkę i nie dyskotekę, ale wiadomo, głośne rozmowy, a to coś spadnie... To polecę jutro po coś i na wieczór im zaniosę, dzięki ;)

Gość gość
sąsiadowi się oddaj a sąsiadce pozmywaj naczynia :)