Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

była dziewczyna leczy się u psychiatry

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałem się, że była dziewczyna po zerwaniu (ja zerwalem) wpadła w depresję i leczy się u psychiatry juz od roku,wiem, że ja skrzywdzilem, ale naprawdę nie chciałem, wiem, że była we mnie bardzo zakochana, jest mi jej szkoda, bo naprawdę nie chciałem, żeby to się tak skończyło. .ale w sumie nie byliśmy długo razem, nie wiem powinienem się do niej odezwać czy raczej nie.?minęło już sporo czasu, ale chciałbym ją jeszcze raz przeprosić, czy to dobry pomysł?

Gość gość
nie nie odzywaj sie juz nigdy do niej daj jej zapomniec jak teraz sie odezwiesz zniszczysz jej terapie w szpitalu

Gość gość
nie dobry pomysl , zostaw ja w spokoju

Gość gość
Każdy ma swoje zdaanie, ale moim zdaniem być może to pomoże jesli sie do niej odezwiesz, skoro minęło już sporo czasu to wasze relacje mogą być inne, lepsze, do mnie gdyby się teraz odezwał facet, który mnie zostawił byłabym zadowolona.

Gość gość
ja tez sie leczylam na depresje bo mnie kiedys facet zostawil i powiem ci ze nie odzywaj sie do niej nigdy wiecej. jak sie do niej odezwiesz mozesz narobic jej nadzieji a to jej nie pomoze zostaw ja w spokoju zapomni i sie wyleczy ale jej o sobie nie przypominaj

Gość gość
A można wiedzieć dlaczego z nią zerwałeś?

Gość gość
Najlepiej jakbyś się spytał jej lekarza czy możesz, czy lepiej nie. Ale nie mam pojęcia, czy tak się da, żebyś sobie przyszedł i go spytał, jak on Cię nie zna.

Gość gość
lekarz mu nie pozwoli mi kazali zapomniec i w koncu zapomnialam daj jej spokoj nie rob jej wiecej problemow depresja to ciezka choroba

Gość gość
No cóż. Samo życie. Ludzie to nie zabawki. Nie, nie odzywaj się.

Gość gośćnoba
Hahaha beka jak można z powodu jakiegoś człowieczka wpaść w depresje i się leczyć, dobrze wam radzę najlepiej traktujcie każdego z góry jak śmiecia to będzie się wam powodzić.

Gość gość
Po prostu przestałem ja kochać, może tak naprawdę nigdy jej nie kochałem, może było to tylko zauroczenie? Sam nie wiem co do niej czułem, wiec nie chciałem jej oklamywac i odszedłem od niej, z tego co wiem to teraz nie ma nikogo, ale macie rację, nie będę się do niej odzywać, to było już ponad rok temu ,ale naprawdę jest mi jej szkoda i bardzo jej współczuję, nie chciałem, żeby to się tak skończyło. .

Gość cafe psycholog
Trafiłeś na wrażliwą dziewczynę , a ogólnie z uczuciami nie ma żartów,to że chodzi do psychiatry nie powinno dac powodu do kpin czy zabawy. T y po pierwsze nie powinieneś robić jej nadziei, a jeśli coś jej obiecałeś tym gorzej. Pamiętaj że uczuciami nie można się bawić, jedyne co możesz zrobić to po prostu ją przeprosić i tyle , wiecej nie przypominac o sobie. Po drugie nie wiesz czy to właśnie z twojego powodu chodzi do psychiatry.

Gość gość
milosc to choroba psychiczna

Gość gość
gośćnoba wczoraj Hahaha beka jak można z powodu jakiegoś człowieczka wpaść w depresje i się leczyć, dobrze wam radzę najlepiej traktujcie każdego z góry jak śmiecia to będzie się wam powodzić. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Można wpaść w depresje

Gość gość
Autorze piszesz że minęło już sporo czasu, ale jednak nadal o niej pamiętasz skoro wiesz tyle rzeczy na temat jej obecnego życia.

Gość gość
Wiem coś o tym, kiedy nagle zostawił mnie facet też przeszłam załamanie nerwowe, co prawda u psychiatry nie wylądowałam, ale z usług terapeuty korzystałam.

Gość gość
Wiem, że to przeze mnie tam chodzi. Mamy wspólnych znajomych i dlatego o tym wiem, choć nigdy ani ja ani ona nie wspominaliśmy o sobie nawzajem wśród tych znajomych, ostatnio jakoś tak wyszło i jej przyjaciółka mi o tym powiedziała twierdząc, że to co z nią się dzieje to moja wina.

Gość gość
Moja byla znajoma tez haha jest porabana Depresja z powodu zerwania? :D nie pochlebiasz sobie?

Gość gość
Zachorowała przez ciebie?ale masz mniemanie o sobie.Moze wcześniej miała problemy ale to ukrywała.Ludzie z problemami psychicznymi potrafią sie swietnie kamuflować.Nie daliście rady i zrobil sie to dla niej dodatkowy problem,jeden z wielu i choroba sie odezwała tylko w wiekszym stopniu.Napewno nie przez ciebie.Gdyby była madra od początku toby znalazła innego,lepszego,fajniejszego,przystojniejszego itd.przecież mężczyzn w naszym kraju nie brakuje ale ona od początku była chora tylko tego nie dostrzegałes. A wiec nie pochlebiaj sobie aż tak,ze laski przez ciebie wariują.

Gość Elenkaa
Słuchaj z uczuciami nie jest tak jak nam się wydaje, wiem sama po sobie, miałam wielu facetów, ale jakoś tak wszystko to przechodziło bez echa, dopiero jak poznałam i zakochałam się w takim jednym panu to nawet niewiem kiedy mnie strzeliło, nie jestem już z nim, to on mnie zostawił, dodam ze nawet niewiem dlaczego, powiem ci tylko tyle, że od tamtych wydarzeń już trochę czasu minęło a ja nadal o nim myślę, a co gorsza w ogóle przestałam zauważać innyc facetów wokół siebie, tamten facet nawet sobie cyba sprawy nie zdaje jakie kombo mi zrobił z psychiką:-(

Gość gość
Trochę smutne, ale zdarza się. Autor ma naukę na przyszłość dla siebie. Na pocieszenie dodam, że wątpię, żeby zerwanie było jedyną przyczyną problemów natury psychicznej. Zapewne nawarstwiły się też inne czynniki, zresztą to nieważne w tej sytuacji, bo to nie ta dziewczyna tu pisze tylko były. Żyj dalej i szanuj ludzkie uczucia. Nie odzywaj się więcej.

Gość gość
daj jej spokój , twoje pojawienie zburzy jej spokój , który w jakimś stopniu pewnie odzyskała , ale to wymaga czasu , czasem nawet kilku lat, Ciebie pewnie gryzie sumienie i w jakimś stopniu takie przeprosiny , by Ci pomogły je zagłuszyć , ale jesli chcesz dla niej dobrze to trzymaj się z daleka , ty łatwiej to zniesiesz niż ona Twoje pojawienie

Gość gość
Nie pisz nic do niej, nawet słowa "przepraszam" bo ona może wysnuć wniosek że przepraszasz bo o niej myślisz a skoro myślisz to że może coś do niej czujesz. W ogóle jak by zobaczyła adresata twoje imie i nazwisko to już jej może niepotrzebnie sie nadzieja zrobić która może się ciągnąć całe miesiące! Ona po twoich przeprosinach na nowo może czekać na jakiś potem kolejny znak od ciebie! I znów bez powodzenia. Nie rób jej tego syfu. Twoje przeprosiny g****o dadzą, oprócz na nowo mieszania jej w głowie.

Gość gość
Słuchajcie macie racje, ale tak naprawdę nikt z nas nie wie jakby zareagowała ta dziewczyna na jego kontakt, minęło już trocę czasu i być może ona patrzy na tą całą sytuacje już z zupełnie innej perspektywy.

Gość gość
Mój eks po naszym rozstaniu też trafił do psychiatry, ale uważam, ze żadna w tym moja wina ani zasługa. Po prostu miał problemy ze sobą i one go w pewnym momencie przerosły. Zostawiłam go, bo był dupkiem i nigdy nie wpadłabym na to, żeby go jeszcze za to przepraszać.

Gość gość
A dziewczyna autora może leczy się z zupełnie innego powodu i niepotrzebnie tylko trułby jej tyłek. Moim zdaniem nie ma co rozgrzebywać, daj jej spokój autorze. Z jakiegoś powodu się rozstaliście, więc po ch.. udawać teraz wielkie sentymenty.

Gość gość
Nawet gdyby dziewczyna nie leczyła się u psychiatry napisałabym to samo: nie pisz, bo po co? Skoro nie chcesz do niej wrócić, nie chcesz utrzymywać relacji, nie chcesz być dla niej wsparciem (masz prawo) to po co chcesz się odzywać? No po co?

Gość gość
Szkoda że nie znamy tej dziewczyny, bo może być też tak, że ona cały czas czeka na jakikolwiek kontakt z jego strony.