Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KochamPlacki

Ile trzeba mieć cm włosków w okolicy bikini aby je usunąć kremem do depilacji?

Polecane posty

Dzień dobry ! :). Zastanawia mnie właśnie to pytanie ponieważ zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć sobie depilować okolic bikini kremem...i chciałam zapytać o dwie rzeczy: 1.Ile trzeba mieć cm włosków w tych okolicach żeby można było je usunąć? 2.Czy jeżeli to zrobię efekt będzie taki jak po depilacji woskiem? (czy będzie aż taka gładka)?

Gość gość
Dobry wieczór!:) syskie tsy

Gość Kaaaaaaaassssssiuniaaaa
Zależy jaki krem.... Jeśli z ych droższych i lepszych no to na krótkich włoskach powinno zadziałać :), ale niestety takimi kremami typu "carrefour" to już gorsza sprawa. Efektu takiego na pewno nie będzie no moze 5 inut po depilacji ale niestety depilacja kremem tylko "upala włosa" a nie całkowicie go wyrywa więc po chwili te włoski znów się pojawiają :) chociaz z pewnością jest mniej bolesne :)

Gość gość
depiluję kremem, spokojnie łapie włoski kilkumilimetrowe, jest gładko, aczkolwiek nie w każdym miejscu - ja w niektórych miejscach przy przejechaniu dłonią pod włos mam uczucie jak po maszynce do golenia - może niewidoczne, ale kłujące włoski odrastają szybko, widać odrost po kilku dniach, jednakże ja używam kremu, bo jak dla mnie jest najwygodniejszy w użyciu i nie mam obawy, że się gdzieś zatnę :)