Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak zupełnie poważnie myślicie że będzie wojna ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja tak,mam wrażenie ze mediua karmia nas zastępczymi tematami żeby nie siać paniki ,a tam na górze już wszystko wiadome i te nagłe wezwania do wojska też nie są takie w razie "w" . Powaznie zastanawiam się nad wyjazdem z Polski.

Gość gość
Będzie będzie ... Wreszcie ruskie sołdaty przeszlifują wszystkie otwory niedorżniętych kafeterianek .

Gość gość
temat jest poważny,o II wojnie światowej tez szary obywatel dowiedział się w dniu jej wybuchu..

Gość gość
wg mnie raczej nie ma takiej mozliwosci, to jest cos jak zimna wojna kiedys, czyli gra nerwów

Gość gość
Wojna wybuchnie, gdy Ruscy stracą nerwy do prowokacji _merykańców :(.

Gość gość
Od dawna widać że będzie wojna i to w najbliższym czasie,nie trzeba być wybitnie mądrym by to wiedzieć,wystarczy obserwować co się dzieje wokoło,wywiady państw już to wiedzą od dawna ale nie chcą nas straszyć bo jak by oficjalnie to ogłosili to Europa wschodnia szybko by się wyludniła,większość by uciekła.

Gość gość
Media sieja panikę a wy trzesiecie portkami tylko po to żeby amerykance mieli komu wcisnąć swoje towary :o czyli bron

Gość gość
Poszukaj sobie informacji o planach trzech wojen światowych i co one miały przynieść.

Gość gość
Znam to ale to jeszcze nie teraz! Jakieś 3-5 lat

Gość gość
No chyba ze Putin chce im pokrzyżować plany bo nikt naprawdę nie jest gotowy na wojnę o jakiej mówimy czyli takiej po której miałby nastąpić rząd światowy

Gość gość
Jedynym krajem, któremu zależy na wywołaniu wojny są _merykańce. Wystarczy spojrzeć na na obecną Afrykę Północną i Bliski Wschód. Dla nich wojna, zawsze oznaczała zarobek i dźwignięcie się z kryzysu.

Gość gość
nie martwcie się , teraz jest taki syf , że nie ma czego załować , ja tam jestem za wojną , moze na gruzach europy powstała by większa sprawiedliwosć , mam to wszystko w d***e

Gość gość
Bardzo to okrutne ale tez tak mysle :( tylko pewnie te karaluchy nie wymra a ucierpia zwykli ludzie bo obecna elyta się pochowany w bunkrach jak szczury a po wszystkim wyleza :o Dobranoc wszystkim

Gość gość
W 1939 roku też myślano ,że to gra nerwów i wojna nie wybuchnie

Gość bezsenna27482
dokladnie, wojna okazalaby sie tylko noe przynoszacym zadnych korzysci mega wydatkiem a rosja nie jest az tak szalona ;)

Gość bezsenna2742
ale wlasnie TO BYLO W 1939 ROKU... to juz bylo ;)

Gość gość
Wystarczy ze Putin powie saldatom "idzta i zdobywajta a co zdobedziecie to wasze" zobaczyta jak ruskie ruszom na zachod to zaczymaja sie pod Berlinem. Jedynie nam moze pomoc nowy Kapitan Kloss i nowych Czterech pancernych,bo stare są juz zastare:-(