Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gonić ułomną tępą dzidę

Polecane posty

Gość gość

co w akcie zemsty i na polecenie niedojdy miała uwieść żonatego i rozwalić mu życie ale że to bezmózga wywłoka to jej się chłopy pomieszały i wystartowała nie do tego co trzeba. Obciągała mu już jakiś czas, gdy nagle i w tajemnicy wyjawiła prawdę temu, co miała go uwieść myśląc, że to tylko kolega uwodzonego :D:D:D

Gość gość
niespodzianka zawszone tłumoki! ciśnienie się podniosło z samego rana? to uważaj na zawał, bo drugiego nie przeżyjesz he he

Gość gość
Jestem pewna,że pomyliły ci się kable.Ciśnienie zawsze podnoszę sobie kawą , bo jestem niskociśnieniowiec. Twoje niespodzianki nie maja na mnie wpływu. Moja cierpliwość jest WIELKA. A i jeszcze moja rada dla ciebie wymień sobie styki w główce bo z twoimi kablami coś nie teges.

Gość gość
hehehe...... zemsta nie popłaca uważaj by nie odwróciły się role.:D:D:D

Gość gość
Rady to dawaj ułomnym kumpelom w ciemnej bramie jak wciągnąć pijaka z ulicy i szybko dobrać mu się do rozporka :D a kable to zanieś staremu jak nazbierasz w śmietniku. Będzie się miał dziadyga czym bawić. Powiąże w supełki i będzie przez nie nadawał, żebyś ziemniaki wstawiła, bo on już jedzie :D:D:D

Gość gość
role się już odwróciły tylko do tłumoków jeszcze nie dotarło albo dotarło tylko dają że nic nie wiedzą jak to mają w zwyczaju he he he

Gość gość
Moja cierpliwość jest WIELKA. x czyli zesrasz się a nie dasz się. :D twoje niedoczekanie szkaradny ryju.

Gość gość
W zawodach z tobą nie będę startować bo na pewno przegram:D Do twojego nie zamierzam się dobierać /bez obaw/ bo starego to masz w rozporku:D

Gość gość
Temat na miarę psychola-imbecyla znudzonego zyciem.Skąd sie tacy biorą?Dlaczego sie nie leczą?Po co wypisywać takie zmyślone idiotyzmy,to choroba psych.Pomieszanie fikcji z rzeczywistością.Ale mamy spoleczenstwo po//je//bów///.!

Gość gość
O 6 rano na forum?Czego żeś się naćpał kretynie.

Gość gość
7:33,nie gotuje kartofli,stołujemy sie w restauracji głąbie.