Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniło mi się, że...

Polecane posty

Gość gość

... moja mama poszła do domu swojego prywatnego pracodawcy po pieniądze, a on jak jej otworzył drzwi chwycił ją za rękę i pociągnął za sobą...ona z początku stawiała opór, ale w końcu weszła... a ja spojrzałem przez okno i moja mama siedziała w sukience bez stanika i bez majtek z opuszczonymi ramiączkami...czy taki sen może oznaczać, że między nimi coś jest, bądź któreś z nich pożąda drugiego??

Ten sen oznacza, że nie powinieneś spożywać węglowodanów prostych po 19:00.

Gość gość
dzięki za dobrą radę...faktycznie wczoraj w nocy zjadłem czekoladę...:P

Gość gość
chociaż muszę przyznać, że w połowie ten sen był proroczy...bo mama skądś wróciła właśnie a słyszałem jak mówiła tacie że była po pieniądzę u swego szefa...

Gość gość
a ma ktoś jakąś inną interpretacje tego snu?

Gość gość
szczerze to trochę mnie niepokoi ten sen,bo kiedyś była taka sytuacja że mama wróciła z miasta poszła się przebrać ale między czasie coś robiła w kuchni no i tak wyszło że chodziła po domu w samej bieliźnie tj. w staniku i koronkowych majtkach...i całe szczęście że była chociaż w tym bo często lubi chodzić po mieszkaniu całkiem nago, a wtedy właśnie wszedł jej szef coś niby przywiózł ale pod byle pretekstem został na jakąś godz na kawę... mama była bardzo zażenowana tym że zastał ją w samej bieliźnie i pobiegła włożyć szlafrok...jestem ciekawy o czym rozmawiali przez tą godz, bo po facecie było widać że jest nieźle napalony... aż strach pomyśleć co by się wydarzyło gdyby mnie w domu nie było...;/

Gość gość
może dlatego ci się przysniło tak przez tą wczesniejsza sytuacje, ktorej byles swiadkiem

Gość gość
możliwe że coś między nimi było... a sen to pewnie przypadek;p