Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eko pomysl na biznes

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie z mężem czy nie założyć we Wrocławiu małego sklepiku z żywnością ekologiczną :) Oboje jesteśmy fanami zdrowej żyności, więc to byłoby polączenie pracy i pasji;) Co myślicie o takim pomysle na biznes? :) pozdrawiam wiosennie

Gość gość
Super pomysł! Im więcej takich inicjatyw tym lepiej :-) Trzeba skłonic ludzi żeby sie dobrze odżywiali ! Jest juz co prawda we Wrocławiu na K olberga 1 sklepik z eko zywnością, gdzie ja i wszystkie moje koleżanki chodzimy, ale im więcej tym lepiej ! jak już rozpoczniesz to daj znac gdzie Cię znaleźc :-) powodzenia !

Gość gość
pomysł dobry. Na żelaznej był taki sklep. Nie wiem czy jest bo dawno nie byłem, ale ruch był

Gość gość
Jeśli szukasz finansowania swojego biznesu zapraszamy do zapoznania się z ofertą Biura Rachunkowego Super Księgi http://superksiegi.pl/oferta/. W naszej ofercie znajdują się pożyczki hipoteczne dla firm, kredyty dla Start Up'ów czy darmowe konta bankowe. Dodatkowo możemy zapewnić obsługę Wirtualnego Biura w tym adres do rejestracji i korespondencji, nielimitowaną obsługę korespondencji, skanowanie i przysłanie mailem. Zapraszamy, pomożemy rozkręcić Twój biznes.

Gość gość
a moze hotel? albo restauracja? wyposazenie mozesz kupic tu www.dominova.com.pl - meble, które są niezbędne przy prowadzeniu takiego biznesu.

Gość Lidkaa12
W przypadku pierwszej dzialalnosci, z wlasnego doswiadczenia moge poradzic, skorzystanie z uslug ksiegowej, ja gdyby nie Ona, pewnie bym zatonela w stosie dokumentow, a przeciez to nie glowny cel prowadzenia firmy;) Od lat pracuje z grazyna-ksiegowosc,pl i moge szczerze powiedziec ze taka wspolpraca wiele ulatwia;)