Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długi sposób na wyjście

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś zadłużenie? ile najwięcej mieliście i jak udało się (o ile wogóle) wyjść z takiego długu?

Gość gość
zostawić wszystko i wyjść ... z domu pod most , teraz wybudowano nowe nieprzeciekające i ładne

Gość gość
możesz poprosić o pomoc firmę która zajmuje się upadłością konsumencką np antydlug.pl jedyne sensowne rozwiązanie bo sama nic nie poradzisz...

Gość gość
weź kredyt konsolidacyjny i rozłóż na dogodne sensowne do spłaty raty na jakie cię stać, to jedyna opcja no i oczywiście nie robić nowych długów pod żadnym pozorem.

Gość gość
poza tym co wyżej napisałam koniecznie prowadzić budżet domowy tzw. przychody i wydatki to bardzo ułatwia życie, pomaga w zaplanowaniu wydatków i sprawia że na pewno nie weźmiesz nowych pożyczek bo czarno na białym widać będzie czy stać cię będzie na ich spłatę.

Gość gość
Ja prowadzę budżet domowy w excelu od paru lat. Super sprawa, kiedys pieniądze rozchodziły mi się na pierdoły i wiecznie mi ich brakowało. Teraz dzięki planowaniu wydatków stać mnie było na remont, wakacje i czuję się bezpieczniej prowadząc go. Wiem na czym stoję.

Gość gość
facet , który ma długi długo wchodzi i długo wychodzi....

Gość gość
ale jestescie zalosni. jak sposob? normalnie splacanie dlugu! ugoda! wiesz co to znaczy? zamiast sie migac od splaty spisujesz ugode z wierzycielem na tyle na ile cie stac. ale wy male mozdzki pewnie boicie sie kontaktowac z wierzycielami,a pozniej placzecie,ze komornik zajal wam konto