Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyk i narcyzm

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego romantyczni i dobrzy faceci zakochują się w narcystycznych suczach, skąd u nich taka słabość?

Gość gość
Bo lubią jak się ich gnoi i nimi rządzi

Gość gość
hehe dokladnie tak ja jestem sucza i mam juz 3 faceta- ciape, jestesmy narzeczenstwem wiec zostanie ze mna do smierci nie wiem, czemu oni tak lgna do mnie- mam same wymagania, jestem materialistka, rzadze twarda reka a jednoczesnie sama robie co chce i lubie sie czasem popastwic nieodbierajac telefonu i znikajac ogolnie na jakis czas

Gość gość
No właśnie, problem polega na tym, że nie umiem być suczem, Generalnie lubię kiedy robimy to co mówię, ale znam dziewczynę która podobała się mojemu chłopakowi przede mną, totalna nadeta księżniczka, byłam w szoku, że gustuje w takich kobietach, Jak się usuczy usuczyc? TIpy bardzo wskazane, dajcie mi jakieś porady,

Gość gość
Wydawaj polecenia i stawiaj na swoim

Gość gość
pewnie jestes ladna a przez to pewna siebie? jakbys byla zahukana mysza to ci sami faceci olaliby Cie w najlepszym przypadku jestem taka sama, tez zauwazylam tendecje do przyciagania ciap,a najsmieszniejsze,ze bedac suka slyszalam od nich ze jestem taka dobra i kochana, sami sobie wmawiaja, nie ma dobrych facetow-tp mit...

Gość gość
Jestem ładna, staram się być sobą, ale widzę że on najbardziej lubi kiedy mu wydaje polecenia, jak byłam chora i ciągle było przynieś, podaj, zrób herbatę, był szczęśliwy. Ale normalnie jestem słodka, lubię się przytulać, mówić mile rzeczy... Możesz napisać jakieś przykłady swojego bycia suczem? Może ja jestem tylko tego nie widzę

Gość gość
Up